Trend

Kigúnyolta a ruháját a Tinder randija, a cég modellként alkalmazta

Nemcsak a felhasználók támogatták a 20 éves lányt, hanem még a cég is mellé állt.

A 20 éves Thea Lauryn Chippendale ismerkedő fázisban volt az egyik Tinder match-ével, amikor a férfi egy nap nem túl kedves üzenetet küldött neki. „Az a ruha, a legutóbbi a képeden nem igazán kedvező. Remélem ezzel segítettem” – idézi a szöveget a BBC.

Amikor Thea visszakérdezett, hogy miért érezte szükségét a bántásnak, a férfi felháborodva válaszolt: „Borzasztó, nem veszed észre? Olyan, mintha egy adományboltból szerezted volna. Megmondom, mit csinálj… nőj fel! És vásárolj normális helyen” – zárta a beszélgetést a George névre hallgató „úriember”.

Thea megosztotta az üzenetet Twitteren, leírva azt is, hogy álmatlan éjszakát okoztak neki a durva szavak. A bejegyzését 98 ezren like-olták és 7000-en meg is osztották.

És nem elég, hogy a felhasználók is kedves, támogató üzeneteket küldtek neki, a ruha forgalmazója, az Asos is üzenetet írt Theának, hogy közölje vele: mostantól az ő fotójával reklámozzák a ruhát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top