Trend

„Túl jól nézek ki a szerelemhez” – állítja a bikinimodell

És még az is lehet, hogy igaza van...

Jenna Thompson bikinimodellnek az angol This Morning reggeli műsorban tett kijelentése sokakat megbotránkoztatott. A dögös, kétgyermekes anyuka ugyanis arról beszélt, hogy mennyire nehezen megy neki a társkeresés. Ezzel kapcsolatban jegyezte meg, hogy „túl jól nézek ki a szerelemhez”.

Mi tagadás, Thompson tényleg kifogástalan alakkal és arányos vonásokkal rendelkezik, és elmondása szerint ez inkább hátráltatja, mint segíti abban, hogy hosszú távú partnert találjon.

Úgy tűnik, bevonzom azokat a srácokat, akik csak egyéjszakás kalandot keresnek” – meséli. Arra is gondolt, hogy változtat, és visszafogottabb megjelenéssel szeretne hódítani, de úgy érzi, akkor már nem lenne önmaga.

Szerinte az online randizás „aknamező”, és azt is elmesélte, hogy egyszer egy olyan férfival randizott, akiről utóbb derült ki, hogy nős.

Míg sok kommentelő Jenna önteltségén élcelődött, mások valahol megértették az álláspontját.

„Nem csoda, hogy nem talál pasit ilyen hozzáállással” – írja az egyik hozzászóló.

„Tuti, hogy más nők le fogják ezért húzni, de ez az a gondolkodás, amit bátorítanunk kell” – kommentelt egy másik.

„Szóval műkisasszony azt mondja, hogy túl jól néz ki ahhoz, hogy társat találjon. Eléggé fel van fújva itt valakinek az egója szerintem…” – ellenkezett a harmadik.

„Annyira szerettem volna utálni a csajt, aki túl jól néz ki a szerelemhez, de igazából teljesen jól jött ki az, amit mondott” – összegezte az ellentmondásos helyzetet egy negyedik.

(Yahoo)

Kiemelt képünk: Jenna Thompson/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top