Trend

Az idei nyár legmenőbb lábbelije a hátul nyitott, elöl zárt sling szandál

A sling vagy slingback a hátul nyitott és elöl zárt szandál az idei nyár egyik legelegánsabb lábbeliviselete. Ha jól hordjuk, megfelelő kiegészítőkkel, akkor hihetetlenül finom, könnyed, légies és nagyon nőies vonalat képvisel.

Az egyik legsikkesebb női szandál a sling, amely egy pánttal tartja és egyben hagyja szabadon a sarkat, míg elöl az orr-része zárt, eltakarva a lábujjakat. Lehet magas sarkú vagy balerinásan lapos, sokféle stílus tökéletes kiegészítője lehet.

Így hordd szoknyával!

A szoknya és a félig nyitott szandál egy igazán klasszikus páros, amivel nem tévedhetünk, főleg, ha vékony sarokkal és hegyes orral párosul. Egyetlen dolog, amire figyelnünk kell, hogy ne legyen korszerűtlen az összhatás. A háromnegyedes szoknya legyen egy kicsit rafinált vagy fazonjában, vagy a színválasztásban. Így megtarthatjuk fiatalos, friss jellegét az összképünknek.

Pinterest

undefined

Halásznadrággal

Ez egy kevésbé ismert kombináció, mivel a háromnegyedes nadrág inkább sportos stílust képvisel, ezért a hozzá választott lábbeli az esetek többségében lazább. De ha szeretnénk elegánsabbra venni az outfitet, nyugodtan vegyünk fel egy színes slinget a boka fölött végződő nadrághoz. A várt hatás biztosan nem marad el. Szigorúan zokni nélkül!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Sling és a farmer

A farmer és a szandál a mindennapi nőiesség párosa. A denim farmer amúgy is bárkinek jól áll, életkortól, alkattól függetlenül. A lapos szandál a csőszárú, boka fölé érő farmerral kicsit a 80-as évek párizsi hétköznapjait idézi meg. Egy fehér inggel és egy passzoló táskával lesz tökéletes a szett.

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top