nlc.hu
Trend
Kiakadtak a rajongók Ariana Grande címlapfotója miatt

Kiakadtak a rajongók Ariana Grande címlapfotója miatt

Az énekesnő a Vogue augusztusi számának címlaplánya. Sokan azt mondják, fel sem ismernék a fotó alapján.

Kiborultak a rajongók Ariana Grande legújabb fotója miatt – írja a Yahoo Lifestyle. A mókás, túlméretezett ruháiról és lófarokba kötött hajáról ismert sztár az augusztusi Vogue címlapján szerepel kedves kutyájával, Tolouse-zal együtt.

Igen ám, csakhogy rajongói szerint a 26 éves énekesnő teljesen felismerhetetlen a képen, a Vogue Instagram-oldalát szinte elárasztották a dühös hozzászólások.

„Nem, már bocsánat, de ez nem oké. Ari egyáltalán nem így néz ki” – írta egyikük. „Csak plasztikai műtéteket látok, fel sem ismertem” – háborgott egy másik.

A legtöbben azt kifogásolták, hogy Grande feltűnően barna a fotón. „Mikor lett belőle fekete?” – csodálkozott egyikük. „Óvatosan a barnítóval!” – élcelődött egy másik.

Persze, olyanok is voltak, akik az énekesnő védelmére keltek. „Pont ugyanúgy néz ki, mint máskor. Nyár van, lebarnult egy kicsit, és kiengedte a haját, ennyi az egész” – állt ki mellette az egyik kommentelő. „Olyan természetesen néz ki, imádom” – tette hozzá egy másik.

Neked hogy tetszik Ariane Grande új stílusa?

Kiemelt képünk: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top