Trend

Amikor támad a menyasszörny: elképesztő dolgot tett koszorúslányaival

Ez a menyasszony túlszárnyalt mindent és minden eddigi menyasszörnyet!

Nem irigyeljük sem a családot, sem pedig a leendő férjet. Hallani elképesztő sztorikat arról, mit tud tenni az esküvő előtti néhány hónap a lányokkal, de ez a menyasszony túlszárnyalt mindenkit, ugyanis hét koszorúslányának kikötötte, hogy nála senki sem lehet magasabb. Majd az ara kitalálta, hogy mindegyik koszorúslánynak pont olyan magasnak kell lennie, mint ő.

Fotó: illusztráció, Profimedia

Ez eddig szép és jó, csakhogy az egyik egyetemi barátnője alig volt 160 centiméter, így a lánynak, hogy 178 centis legyen, és hogy részt vehessen az esküvőn, óriási, majdnem 20 centiméter vastag platformos cipőt kellett vennie. Természetesen a menyasszonynak nem tetszettek a lány cipőválasztásai, egyenesen közönségesnek és ízléstelennek nevezte benne egykori barátnőjét, aki végül nem vett részt (volt) barátnője esküvőjén. 

Természetesen az internet népe is felbőszült a történet hallatán, akik megvédték a koszorúslányt, és szerintük egy barát nem viselkedik úgy, mint ahogy azt a menyasszony tette.

Ti mit gondoltok?

via

(Nyitókép: illusztráció, Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top