Trend

Ez a nő tönkretette méregdrága esküvői ruháját egy fotózás kedvéért

Az ara szerint tönkretenni a ruhát szórakoztatóbb volt, mint férjhez menni.

Egy ara úgy döntött inkább tönkreteszi menyasszonyi ruháját, mintsem hagyja, hogy egy szekrény mélyére kerüljön a ruhadarab. A 44 éves Angela Brown és a 46 éves Mark úgy döntött, hogy a lenyűgöző, majdnem 1000 fontba kerülő, elefántcsontszínű csipkeruhájával az asszony inkább a tengerbe merül egy fotósorozat kedvéért.

Fotó: iStock

Mark meglepetésből foglalta le az esküvő dátumát, és akkor jelentette be Angelának, hogy elveszi, amikor már csak 12 hét volt a nagy napig. Az arának így mindössze három hónapja maradt arra, hogy megtalálja a tökéletes ruhát.

A ruhám tökéletes volt, amint felvettem, tudtam, hogy ezt nekem találták ki – mondta el Angela, majd hozzátette: Csupán 12 hetem maradt a döntésre, és teljesen más ruhát választottam végül, mint ahogy azt elterveztem. A ruha vékony és kifinomult volt.

Már az esküvő után a fotós azt javasolta, hogy menjenek le a tengerhez fényképezkedni. „Azt gondoltuk: már hogy a viharba ne? Így legalább kétszer is felvehettem a ruhát” – mondta a nő, aki szerint tengerbe merülni ruhástul még szórakoztatóbb volt, mint férjhez menni.

Angela már korábban is volt házas, esküvői ruhája 13 éve lóg szülei szekrényében. A ruha sanyarú sorsának gondolata ösztönözte őt arra, hogy igent mondjon a „dobd el a ruhát” fotózásra. A fiatal feleség ugyan egy pillanatra visszahőkölt, mit is csinál, de miután a fotós arra kérte őket, hogy feküdjenek a homokba, mindketten elnevették magukat, és eleget tettek a kérésnek.

A ruhát Angela szülei vették 999 fontért (376 ezer forintért) mint nászajándékot, ezért tőlük kért engedélyt, mielőtt a hullámok közé vetette volna magát. A szülők is úgy vélték, jobb, ha a ruha tönkremegy, semhogy egy gardróbban lógjon újabb 13 évig.

Forrás: The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top