nlc.hu
Trend
Katalin katonának, Meghan Audrey Hepburnnek öltözött az emlékezés vasárnapján

Katalin katonának, Meghan Audrey Hepburnnek öltözött az emlékezés vasárnapján

Katalin hercegné kabátja vagy Meghan Markle kalapja tetszik jobban?

Katalin és Meghan hercegné a királyi család többi tagjával együtt egy közeli épület erkélyeiről tekintették meg a londoni Kenotáfiumnál zajlott koszorúzást tegnap, az emlékezés vasárnapján, az I. világháború harci cselekményeit lezáró tűzszünet évfordulóján. Ahogy ilyenkor szokás, mindannyian feketébe öltöztek, ám a két hercegné egészen eltérő stílusban tette ezt.

Katalin hercegné a klasszikus vonalhoz tartotta magát: katonai díszegyenruhákra hajazó Alexander McQueen kabátot, valamint egy 1920-as évek stílusában készült Philip Treacy kalapot viselt.

Katalin hercegné Meghan hercegné fegyverszünet napja

Katalin hercegné és Meghan hercegné az emlékezés vasárnapján (Fotók: Karwai Tang, Samir Hussein –WireImage)

Meghan hercegné egy egyszerűbb vonalú, fekete Stella McCartney gyapjúkabátot választott, szettjének leghangsúlyosabb eleme az Audrey Hepburnt idéző Stephen Jones kalap volt.

Ha megfigyeljük, a két hercegné pipacsos brossa sem volt egyforma. Míg Meghan a Brit Királyi Légió hagyományos papír pipacsjelvényét tűzte fel, addig Katalin a kódfejtők fém brossát. Tette mindezt apai nagymamája, Valerie Glassborow tiszteletére, aki a II. világháború idején ügyeletes tiszt volt a Bletchley Parkban, ahol a németek által küldött szupertitkos katonai kódokat fejtették meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top