Trend

Tökéletes fétis szexbabává operáltatta magát: kisebb vagyont költött rá

Egy erotikus modell összesen 33 ezer fontot költött plasztikai műtétekre, hogy a teste egy "tökéletes" fétis szex babára emlékeztessen. Elmondása szerint megérte a befektetés, most jól keres az extrém külsővel.

Amikor a 28 éves montreali Ariane Saint-Amour befejezte a főiskolát, klubokban kezdett el sztriptízelni, hogy finanszírozni tudja drága testmódosító eljárásait, továbbá latexruhatárát. Annak ellenére, hogy a mellei eredetileg is tekintélyes méretűnek számítottak, átesett egy mellnagyobbító műtéten, majd egy sóoldatos ideiglenes mellplasztikai eljáráson. Ezek összességében hatalmasra duzzasztották a kebleit, konkrétan J-kosarasra.

Azóta 6 bordáját is eltávolíttatta, megcsináltatta az orrát, feltöltette az ajkait, mindez összesen 33 ezer dollárjába került. Miután nem kis ráfordítással elkészült az extrém külső, Ariane egy viszonylag szűk piaci szegmensben kezdett el mozogni: fétismodell lett, amiben barátja, Guillaume maximálisan támogatja. Főleg miután bevallása szerint ő is élvezi a barátnője sikeréből eredő anyagi előnyöket.

Ariane külseje kapcsán elmondta, megjelenése ritkán hagyja hidegen az embereket, sokan megbámulják, nők, férfiak vegyesen. A leggyakoribb reakciót így írta le: „Ó, Istenem!” Ugyanakkor a pozitív visszajelzések a legtöbbször arról szólnak, hogy rajonganak érte, és tökéletesnek látják a kinézetét. Összességében kevesebb a negatív komment, ami azoktól érkezik, akik valamiért fenyegetve érzik magukat a közelében, ezért próbálják beszólásaikkal megalázni.

„Mindig is része voltam a fétisvilágnak, egy goth lány vagyok, fűzők, PVC, szexi kiegészítők, ezek mindig is vonzottak, a latex pedig néhány éve szintén a gardróbom alapjává vált – nyilatkozta Ariane. – Nyolc évvel ezelőtt határoztam el, hogy belevágok a testátalakító projektbe, de 2012-ben kezdtem a dolgot igazán komolyan venni. Mindig is extrém kinézetet szerettem volna, és mindig is keresem az újdonságokat, az új lehetőségeket.”

„Eleve nagyok voltak a melleim, de igazi gigantikus méretekre vágytam, és most megkaptam. El kell mondanom, hogy teljesen elégedett vagyok a végeredménnyel – mondta el a kanadai modell, majd így folytatta:  – Ahhoz, hogy sikeres fétismodell legyél, legalább egy valamiben extrémnek, kiemelkedőnek kell lenned. Nekem a testem az. Arra vágytam, hogy egy tökéletes fétis szexbaba legyek.”

Via Ladbible

Kiemelt képünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top