nlc.hu
Trend
29 éve nem vágatta le a haját, így néz ki most

29 éve nem vágatta le a haját, így néz ki most

Utoljára ötéves korában vágtak az ukrán Aranyhaj hajából.

A 34 éves Alena Kravcsenko haját utoljára ötéves korában vágták le, az ukrán nő haja jelenleg mintegy két méter hosszú. Édesanyjának meggyőződése, hogy egy nő szépsége a hajából fakad, Alena pedig tartja magát ugyanehhez. Bár az extrém hosszú haj a legkevésbé sem praktikus, nem áll szándékában levágatni.

Alena Kravcsenko (Fotó: Instagram)

Alena olykor rálép földig érő tincseire, és két gyermeke is szeret(ne) velük játszani, ezért hétköznap inkább kontyba tűzve hordja, és csak hétvégenként, illetve különleges alkalmakkor engedi ki a haját. Megmosni háromhetente szokta, ugyanis rengeteg időbe telik megszárítani.

Alena Kravcsenko (Fotó: Instagram)

Azt mondja, a haja az indentitása része, nélküle már nem is lenne önmaga. Szereti az emberek meglepett pillantásait, ha meglátják a hajkoronáját, ahogy azt is, ha Aranyhajhoz hasonlítják.

A lányai haját még nem vágta le, szeretné ugyanis, ha a nyomdokaiba lépnének. És íme, egy friss fotó az Instagram-oldaláról: 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top