Karácsonyi parfümcsodák, avagy 15 ajándékozásra érdemes újdonság

Kiválogattuk az elmúlt időszak legígéretesebb parfümújdonságait, amelyek karácsonyi ajándéknak is tökéletesek.

Karácsonyi parfümajánlónkban a különböző árkategóriák remekeit mutatjuk be, azokat az illatújdonságokat, melyek illatjegyeiknek, kompozíciójuknak köszönhetően csodás ajándékok lehetnek családtagjaink számára. Válogatásunkban könnyed, fiatalos parfümöket, elegáns vagy épp szexin csábító női illatokat is találhattok, amelyek közül többet ajándékcsomag formájában is megtalálhattok. Egy minőségi illat persze önmagában is tökéletes ajándéknak számít, ami mellé nem is kell más, mint egy szívből jövő, őszinte mosoly és ölelés.

Yves Saint Laurent – Libre EdP

Yves Saint Laurent – Libre EdP

A luxusmárka újdonsága ez az orientális fougere-illat, mely nagyon nőies és elegáns, és tele van izgalmas illatjegyekkel, amitől egyszerre lesz szexi és vagány. Fejjegyei között találjuk a mandarint, a levendulát, a feketeribizlit és a keserűnarancsot, melyekhez a jázmin, a levendula és a narancsvirág hármasa bontakozik ki a szívjegyben, végül az illatot a madagaszkári vanília, a cédrus, az ámbra és a mósusz teszik tökéletes egésszé.

Lancôme – Idole EdP

Lancôme – Idole EdP

Ez az illatújdonság az igazi modern nő számára készült, akit a siker inspiráló vezetővé tesz, nem pedig elérhetetlen istennővé. A különlegesen karcsú üvegbe zárt rózsás illat egy egészen letisztult, új oldaláról mutatja be ezt a kedvelt virágot, hozzáadva egy kis jázmint, valamint a pacsuli és fehér pézsma alkotta ciprusos alapjegyet.

Oriflame – Giordani Gold Essenza Sensuale EdP

Oriflame – Giordani Gold Essenza Sensuale EdP

A Giordani Gold Essenza parfüm új, érzékibb kiadása ez az illat, mely érintő applikátorfejet kapott a tökéletes illathatásért. Az Essenza Sensuale lelkét a fás illat és a magas koncentrációjú narancsvirág adja, melyet a gardénia, a Bourbon vanília és a legfinomabb minőségű virágok tesznek teljessé. 

Carolina Herrera – Good Girl EdP

Carolina Herrera – Good Girl EdP

Limitált szériás, utazó kiszerelésben jelent meg a népszerű illat, mely a nő spontaneitását, bonyolultságát és erejét ünnepli illatkompozíciójával. Fő összetevői a jázmin, a tubarózsa, a mandula, a kávé, valamint a tonkabab és a kakaó, melyeket most három, 20 ml-es üvegcsébe töltöttek, hogy a hozzájuk tartozó, táskabarát kifújóba téve bárhová magunkkal vihessük őket.

Tiffany – Tiffany & Love for Her EdP

Tiffany – Tiffany & Love for Her EdP

A Tiffany & Co. ékszerház Signature illata mellé most egy új illatpárt mutatott be. A Tiffany & Love női és férfi illatát is a tiszta, őszinte szerelem ihlette. Mindkét illat kiemelt összetevője a kék lombú óriásfenyő, amely mellé a Tiffany & Love for Her modern virágos-fás illatába bazsalikom, grépfrút, neroli, vetiver és cédrus került.

Giorgio Armani – Armani/Privé – Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre EdP

Giorgio Armani – Armani/Privé – Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre EdP

A Giorgio Armani márka haute couture illata a karácsony alkalmából limitált, gyűjtői kiadású üvegbe zárva jelent meg. Illatjegyei nem változtak, a mandarin, a rózsaszín bors, a málna, valamint a bazsarózsa, a rózsa és az ámbra, a pézsma, továbbá a pacsuli különleges elegye kápráztatja viselőjét.

Michael Kors – Wanderlust Sublime EdP

 

Michael Kors – Wanderlust Sublime EdP

A Michael Kors Wonderlust parfüm legújabb illatvariánsaként jelent meg a Sublime, amelynek illatjegyei között megtaláljuk a tiare virág és a narancsvirág kettősét, melyek gazdag, orientális illatjegyekkel keveredve adnak ellenállhatatlan, napsugarakat idéző, végtelenül nőies illatot.

Betty Barclay – First Love EdT

Betty Barclay – First Love EdT

A 2007-ben megjelent In Love parfüm új testvérillatokat kapott, melyeket most is a szerelem inspirált. A rajongó, intenzív, szívből jövő érzést a First Love zárja üvegbe, mely egy könnyed, mégis magával ragadó illat. A parfüm citrom, yuzu és alma illatjegyekkel nyit, majd a lótusz, a pünkösdi rózsa és a jázmin bontakozik ki a szívjegyben, végül cédrus és pézsma illatjegyekkel zárul.

Tom Ford – Soleil Neige EdP

Tom Ford – Soleil Neige EdP

A Tom Ford legújabb, Soleil Neige illata különleges, hófehér üveget kapott, mely úgy csillog, akár a havon visszatükröződő napsugarak. Illatjegyei között ott található a friss bergamott, mely a virágos jegyekkel, a pézsma olvadó melegével és a krémes vaníliával varázsol el.

Giorgio Armani – Sí Passione Xmas Edition EdP

Giorgio Armani – Sí Passione Xmas Edition EdP

Az idei ünnepi időszakra a Giorgio Armani luxusmárka a Sí illatcsalád ikonikus tagját, a Sí Passione-t egy limitált szériás, csillagmintás üvegcsébe zárta. A kedvelt illatkompozíció ettől mit sem változott, ott találjuk benne a rózsaszín bors, a körte és a fekete ribizli izgalmas kezdését, valamint a szívjegyben a rózsa, a jázmin és a kerti vaníliavirág virágos trióját, amelyeket a cédrus és vanília zárnak az alapjegyben.

Lancôme – La Vie est Belle Holiday 2019 EdP

Lancôme – La Vie est Belle Holiday 2019 EdP

A Lancôme mára ikonikussá vált illata is ünnepi csomagolást kapott karácsony alkalmából, az üvegcsén gyémántként tündöklő mintával és egy elegáns masnival. A La Vie Est Belle parfüm fejillatában a fekete ribizli és az édes körte zamatos eszenciája köszönt, majd az illatkompozíció szívét a selymes jázmin és a mágikus narancsvirág jegyeivel átszőtt, különleges írisz adja. Az alapillatot a tonkabab, a finom praliné, az egzotikus pacsuli és a gourmand vanília alkotják.

Aerin Lauder – Aerin Rose Cocoa EdP

Aerin Lauder – Aerin Rose Cocoa EdP

Ebben a limitált szériás luxusillatban a mandarint, a fahéjat, a rózsát, a kakaóbabot, valamint a champagne truffle-t, az ámbrát, a vaníliát és a pézsmát találjuk meg különleges, egyedi kompozícióban. Alkotója, Olivier Cresp parfümőr a domináns, virágos, rózsás jegyet a pezsgővel és a kakaóbabbal tette különlegessé.

Avon – Eve Truth EdP

Avon – Eve Truth EdP

Az Eve parfümkollekció legújabb tagját a női természet bája ihlette. A fejillatban a csillaggyümölcs egyesül a nőies, rózsaszín frézia szívjegyeivel, a teljes kompozíció ugyanakkor a bársonyos cédrusfa alapjain nyugszik, amely biztosítja a teljes harmóniát és a magabiztos, szabad érzetet a parfüm viselője számára.

4711 – Floral Collection – Rose Eau de Cologne

4711 – Floral Collection – Rose Eau de Cologne

A 4711 egy új, virágos illattriót mutatott be, melyben a klasszikus 4711-illatot nemcsak rózsás, hanem jázminos és orgonás illatjeggyel is gazdagították.

Calvin Klein – CK ONE EdT gyűjtői kiadás

Calvin Klein – CK ONE EdT gyűjtői kiadás

A steppelt amerikai motívumok által ihletett dizájn egy limitált illatot rejt, amely a modern amerikai életérzést, az egyéniségek egyediségét szimbolizálja. Illatjegyei között a fejjegyben a bergamott, a rebarbara és a grépfrút nyit, majd a szívjegyben a gin, a rozmaring és a fenyő tűleveles illatjegyei bontakoznak ki, végül a leszáradás fázisában az illatosábelfű-kivonat, a nyírfa és az ámbra illatjegyekkel találkozunk.