Trend

11 alkalom, amikor két sztár egyforma ruhát vett fel ugyanarra az eseményre

Paris Hilton és Jane Seymour, Pink és Shakira, sőt Liv Tyler és Kanye West is öltöztek már egyforma ruhába, ugyanarra az eseményre...

Mariah Carey és Whitney Houston

Mariah Carey Whitney Houston

Mariah Carey és Whitney Houston az Universal Amphitheatre színpadán (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Az 1998-as MTV Video Music Awardson az akkoriban hatalmas riválisoknak számító Mariah Carey és Whitney Houston ugyanolyan ruhában lépett színpadra, hogy átadja a legjobb férfi videoklip díját Will Smithnek. Az egyforma ruhaválasztás itt egyértelműen tudatos volt. Alig két hónappal később debütált a két díva azóta ikonikussá vált duettje, az Egyiptom hercege című rajzfilm főcímdala, a When You Believe

Pink és Shakira

Pink Shakira

Pink és Shakira és a 2009 MTV Video Music Awardson (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Pink és Shakira a 2009-es MTV Video Music Awardsra választották a Balmain márka ugyanazon modelljét, teljesen véletlenül. A miniruha mindkettejük stílusához passzolt, az azonosságon pedig látszólag egyikőjük sem izgatta magát, mindketten humorosan fogták fel.

Jamie Lee Curtis és Sigourney Weaver

Jamie Lee Curtis Sigourney Weaver

Jamie Lee Curtis és Sigourney Weaver a Már megint te?! hollywoodi premierjén (Fotó: Getty Images)

Jamie Lee Curtis és Sigourney WeaverMár megint te?! című vígjáték bemutatójára érkeztek egyforma ruhában, persze direkt. A filmben ugyanis a karaktereikkel is megtörténik ugyanez, a történet szerint azonban véletlenül.

Liv Tyler és Kanye West

Liv Tyler Kanye West

Liv Tyler és Kanye West a Givenchy bemutatóján (Fotók: Michel Dufour/WireImage; Julien M. Hekimian/Getty Images)

Liv Tyler és Kanye West is hivatalos volt a Givenchy 2011/12-es őszi-téli kollekciójának párizsi divatbemutatójára, ahová hogy, hogy nem, ugyanolyan vicsorgó rottweileres pulóvert húztak, amit ráadásul mindketten tiszta fekete ruhadarabokkal kombinálnak. Odáig azét nem fajult a dolog, hogy közös fotóra is összeálljanak.

Jaime King és Nicky Hilton

Jaime King Nicky Hilton

Jaime King és Nicky Hilton a French Connection rendezvényén (Fotó: Mark Sullivan/WireImage)

Jaime King és Nicky HiltonFrench Connection egyik 2011-es rendezvényére egyaránt a brit márkától választott ruhát, mi több, ugyanazt a flitteres, leopárdmintás modellt. Míg azonban a színésznő magában, addig az örökösnő vastag övvel viselte a miniruhát, így mégsem mutattak annyira egyformán.

Sara Sampaio és Emily Ratajkowski

NASHVILLE, TN - FEBRUARY 11: Swimsuit models Sara Sampaio and Emily Ratajkowski attend the Sports Illustrated 2015 Swimsuit Takes Over Nashville With Kings of Leon event on February 11, 2015 in Nashville, Tennessee. (Photo by Rick Diamond/Getty Images for Sports Illustrated)

Sara Sampaio és Emily Ratajkowski a Sports Illustrated nashville-i partiján  (Fotó: Rick Diamond/Getty Images for Sports Illustrated)

Sara Sampaio és Emily RatajkowskiSports Illustrated magazin 2015-ös, nashville-i partijára vettek fel ugyanolyan ruhát, igaz, nem teljesen megegyező hosszban. Álltásuk szerint nem beszéltek össze, viszont annál inkább kihasználták a helyzetet, örömmel pózoltak együtt a fotósok előtt és az Instára is mindketten posztoltak közös képet az estéről.

Laverne Cox és Gabrielle Union

Laverne Cox Gabrielle Union

Laverne Cox és Gabrielle Union a 2015-ös BET Awardson (Fotó: Michael Tran/FilmMagic)

Laverne Cox és Gabrielle Union a 2015-ös BET Awardson közösen adták át a legjobb színésznek járó díjat, mindezt egyforma ruhában. Ebben az esetben előre tervezett volt az összeöltözés. A vörös szőnyeges bevonuláson, majd az afterpartin már mindketten más-más ruhákban jelentek meg.

Julianne Hough és Olivia Munn

SAN FRANCISCO, CA - FEBRUARY 06: Actresses Julianne Hough (L) and Olivia Munn attend the DirecTV Super Saturday Night co-hosted by Mark Cuban's AXS TV at Pier 70 on February 6, 2016 in San Francisco, California. (Photo by Mike Coppola/Getty Images for DirecTV)

Julianne Hough és Olivia Munn (Fotó: Mike Coppola/Getty Images for DirecTV)

Julianne Hough és Olivia Munn  ugyan különböző márkáktól választották az outfitjüket egy 2017-es Super Bowl bulira, ám mégis sikerült szinte teljesen egyformán felöltözniük, ugyanis mindketten hasonló szabású, fehér nadrágkosztümöt viseltek, fehér csőtoppal kombinálva. Mindez ebben a formában talán még nagyobb kunszt volt, mintha egyszerűen csak hajszálra ugyanolyan ruhát vettek volna fel.

Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen

Aubrey Plaza Elizabeth Olsen

Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen az Ingrid Goes West bemutatóján (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen az Ingrid Goes West című filmjük premierjére készakarva öltöztek össze. A Marc Jacobs-féle miniruhából azonban Plaza arany, míg Olsen ezüst díszítéssel készült modellt viselt.

Jane Seymour és Paris Hilton

Nicky Hilton Paris Hilton Jane Seymour

Nicky Hilton, Paris Hilton és Jane Seymour az Oscar de la Renta díszebédjén (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

Paris Hilton a testvérével, Nicky Hiltonnal hangolta össze az öltözékét az Oscar de la Renta 2018-as díszebédjére: mindketten a divatház egyik hasonló stílusú, de nem teljesen egyforma tavaszi modelljét viselték. Az eseményre azonban meghívták Jane Seymourt is, akinek viszont ugyanaz a tulipánmintás kreáció tetszett meg, ami Parisnak.

Julia Roberts és Elizabeth Stewart

Julia Roberts Elizabeth Stewart GettyImages-1052780450

Julia Roberts and Elizabeth Stewart (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle)

Julia Roberts és stylistja, Elizabeth Stewart arcvonásaik alapján simán lehetnének közeli rokonok. Erre a hasonlóságra építkeztek, amikor egyforma szettben sétáltak be a 2018-as amerikai InStyle gálára.

Ezek is érdekelhetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top