Trend

Fókuszban a kényelem! Mit viseljünk otthon, ha már unjuk a melegítőt?

Ha már távolodnánk kicsit melegítőnk bűvköréből, de szigorúan csak a kényelmi szempontok betartásával, mutatunk néhány ötletet, hogyan tudjuk variálni házi szettjeinket.

Az elmúlt hetekben melegítőnk riválisává maximum a pizsamánk tudott válni, egy hónapnyi karanténhelyzet után azonban már joggal érezhetjük úgy, hogy nagyon jó lenne egy kis változatosság ruhafronton is. Persze olyasfajta, ami nem igényel felesleges erőlködést, kényelmes, mégis egy kicsit más, mint a megszokott.

Ami mindenkinek van: leggings

Le sem akarnak szakadni rólunk a leggingsek, ha utcai szettekről van szó, hordjuk őket pamut, bőrhatású vagy épp viaszolt változatokban, sportosan és szexi szerelések részeként egyaránt. Érdemes őket előkeresni most is, hisz kényelmi szintjük otthonunkban sem csökken és mégis más, mint a kitérdelt mackónk. Mivel viseld? A legegyszerűbb lezser póló is jó hozzá, de érdemes szétnézni az ingek között is. Jól jöhetnek az oversize vagy tunika fazonok, de az ezer éve nem hordott kockás flaneling sem ciki, ha pedig van a háztartásban férfi, az ő ingei között között is szétnézhetünk, biztosan van, amit már nem hord, vagy sosem vett fel. 

Bőrhatású leggings és egy lezser ing - miért ne viselhetnénk otthon is?

Bőrhatású leggings és egy lezser ing – miért ne viselhetnénk otthon is? (Fotó: Instagram/ mystyleandmore)

Íme egy első rangú szett home office-hoz. (Fotó: Instagram/meitzbeck)

Íme egy elsőrangú szett home office-hoz. (Fotó: Instagram/meitzbeck)

Mintás leggings, egyszínű felső - egyszerű, kényelmes és csinos szett, akár otthonra is.

Mintás leggings, egyszínű felső – egyszerű, kényelmes és csinos szett, akár otthonra is. (Fotó: Instagram/elizaleandraa)

Pulcsi helyett kardigán

Cseréld le a mackófelsőt kötött kardigánra, meglátod, egész más lesz az összkép. Kardigán helyett persze lehet pulcsi is, lényeg, hogy ha elkél egy melegebb réteg otthon, tudd, van más megoldás is, mint sportos kedvencünk. Hogyan viseld őket? Vidáman! De tényleg, nem kell semmi fakszni, csak kapd fel, és élvezd, hogy most egy picit más az, ami körülvesz.

Igaz, jön a jó idő, de a reggeli kávéhoz még elkél egy kardigán.

Igaz, jön a jó idő, de a reggeli kávéhoz még elkél egy kardigán. (Fotó: Instagram/aysylu_sc)

Kutyasétáltatáshoz, levegőzéshez vagy szimplán otthonra is jól jön egy hosszú fazonú, lezser kardigán.

Kutyasétáltatáshoz, levegőzéshez vagy szimplán otthonra is jól jön egy hosszú fazonú, lezser kardigán. (Fotó: Instagram/minkherstyle)

otthoni szett kötött pulóverrel

Kár kihagyni a kötött pulcsikat a repertoárból. (Fotó: Instagram/lolita.kie)

Úgyis gyűrött lenruhák

Előkereshetjük a nyári lennadrágokat, maxiruhákat is, ezeknél nem baj, ha gyűröttek lesznek, alapjáratok is tulajdonságuk, hogy az első percben öt ránc lesz rajtuk. Lezser szabásuk, puha anyaguk kényelmes viseletté teheti őket otthon is, de azért a paradicsomos pennét ne ebben kezdjük el főzni.

Otthoni lennadrágos szett - Jó időben a háromnegyedes fazonú nadrágok is tökéletesek.

Jó időben a háromnegyedes fazonú nadrágok is tökéletesek. (Fotó: Instagram/rayanaragan)

Otthoni szett lennadrággal - passzol hozzá a póló de a pulcsi is.

Lennadrághoz passzol a póló de a pulcsi is. (Fotó: Instagram/adrimcbeal2)

A lennadrágok kényelmes, lezser darabok, amikben egész nap ellehetünk a lakásban.

A lennadrágok kényelmes, lezser darabok, amikben egész nap ellehetünk a lakásban. (Fotó: Instagram/cityparkmallconstanta)

Szoknyák otthon? Miért ne!

Nem kell szigorúan csak nadrágban gondolkodnunk akkor sem, ha nem megyünk sehová otthonról. Egy maxi szoknya vagy ruha is kényelmes megoldást jelenthet, persze most a hétköznapi változatokra gondolunk, nem a csini kis muszlin csodára, amit még múlt nyáron vásároltunk. Kapjunk fel hozzá egy pólót, jó lehet hozzá a kardigán, de sportosabb változataik melegítőfelsővel is szuperül mutatnak.

A hétköznapok nyári szoknyái is előkerülhetnek a szsekrényből, pláne, ha a lakás hőmérséklete már a tavaszi napsütéstől az egekig szökken.

A hétköznapok nyári szoknyái is előkerülhetnek a szekrényből, pláne, ha a lakás hőmérséklete már a tavaszi napsütéstől az egekig szökken. (Fotó: Instagram/tiariswan)

Már látványra is kényelmes lehet egy ilyen bordázott anyagú, pamut ruha. (Fotó: Instagram/_bellabecca_)

Már látványra is kényelmes lehet egy ilyen bordázott anyagú, pamutruha. (Fotó: Instagram/_bellabecca_)

Ha van otthon szarong kendőd, keresd elő!

Ha van otthon szarong kendőd, keresd elő! (Fotó: Instagram/yulabeaddesign)

Kell még 5 perc kikapcsolódás? Nézd meg ezeket is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top