nlc.hu
Trend

Viktória hercegnő házassági évfordulója

10 éves ruhájában ünnepelte házassági évfordulóját Viktória hercegnő, a svéd trónörökös

Korábban már anyja 23 éves ruháját is viselte Viktória hercegnő, így nem meglepő, hogy egy számára annyira kedves, 10 éves estélyit is újra magára öltött.
Viktória svéd hercegnő az esküvőjén

Tizedik házassági évfordulóját ünnepli a svéd trónörökös, Viktória hercegnő. A nagy ünneplés idén elmarad, de a házaspár egy friss fotósorozatot hozott nyilvánosságra a királyi család hivatalos Instagram-oldalán, ahol természetesen az apja, vagyis XVI. Károly Gusztáv király, valamint a testvérei és az édesanyja is gratulált neki, és férjének

Viktória, aki már anyja 23 éves ruháját is viselte egyszer, 2010-ben ment feleségül az egykor személyi edzőként dolgozó Daniel Westlinghez. A ceremóniát a Stockholmi székesegyházban tartották, és az esküvő napján Danielből Västergötland hercege lett. Az elmúlt tíz évben két gyermekük született. A  most nyolcéves Esztella, valamint öccse, a négyéves Oszkár

A hercegnő és férje házasság kívülről nagyon szilárdnak és boldognak tűnik. Lehet, hogy pont azt akarta üzenni különös ruhaválasztásával Viktória, hogy szerelme a férje iránt, pont olyan erős, mint tíz éve? A most kiadott, friss fotókon ugyanis azt az estélyit viselte, amit 2010-ben, az esküvője előtti napon tartott vacsorán. 

Galériánkban megnézheted, hogyan állt a ruha a hercegnőn tíz éve, és most! Ráadásul néhány különleges fotót is mutatunk Viktória esküvőjéről!

Viktória hercegnő 2010-ben és most
Megnézem
Összes kép (6)

Ismerd meg jobban Viktóriát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top