Öltözködjünk

H&M ruhában jelent meg a hercegnő

Viktória hercegnő az elsők között viselte a H&M idei Conscious Exclusive kollekciójának egyik darabját.

Viktória svéd királyi hercegnő is ellátogatott a minap a Stockholmban megrendezett WaterAid szemináriumra. Ebből az alkalomból pedig nem valamelyik luxusdivatház kreációját öltötte magára, hanem a H&M idei Conscious Exclusive kollekciójának egyik darabját. Igaz, ezt az elsők között, hiszen a kollekció majd április 19-én kerül kereskedelmi forgalomba, így egyelőre még csak a kiválasztottak viselhetik.

Viktória svéd királyi hercegnő a H&M Conscious Exclusive kollekció egyik darabját viselte (Getty Images)

A H&M 2018-as Conscious Exclusive kollekciója a svédországi kézműves mozgalom előtt hajt fejet új fenntartható anyagaival, az újrahasznosított ezüsttel és az ECONYL® nevű anyaggal, amely egy 100%-ban halászhálókból és más nejlonhulladékból helyreállított szál.

A kollekció a 19. és a kora 20. századi svéd művészpár, Karin és Carl Larsson kreatív otthonából merített ihletet. A Conscious Exclusive dizájncsapata a gyönyörű festményekkel és szőttesekkel teli Lilla Hyttnäs-házikót vette alapul, majd a hatásokat fenntartható anyagokból kortárs stílusú, gyönyörű kialakítású női ruhákká, cipőkké és kiegészítőkké formálta.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top