nlc.hu
Trend

Sztárok esküvői frizurái

Inspiráció! Bámulatos esküvői frizurák klasszikus szépségektől!

Laza hullámokra, bohókás, virágokkal díszített frizurára, vagy elegáns megjelenésre vágysz az esküvődön? Inspirálódj ezeknek a klasszikus szépségeknek a választásából!

Írtunk már méretes eljegyzési gyűrűkről, mutatós menyegzői tortákról, több méteres fátylakról, vagy éppen színes esküvői ruhákról. Ám a nagy napon az is fontos, hogy a frizura tökéletes legyen! Sztárfodrászok szerint a legjobb, ha az esküvőre egy romantikus, de klasszikus hajviseletet választunk, amely nem feltétlenül az adott trendet követi, így évekkel később is öröm lesz ránézni a menyegzőn készült fotókra. A kiegészítők tekintetében újra hódítanak a virágból készült koszorúk, ahogyan a gyöngy hajdíszek, de bátrabbak választhatnak tiarát is.

Gregory Peck egyik koktélpartiján melegedett össze Audrey Hepburn és Mel Ferrer színész. 1954-ben aztán össze is házasodtak méghozzá Svájcban, amikor a Háborő és béke film forgatására készültek. 

Audrey Hepburn esküvője

Audrey Hepburn sötét hajában csodásan álltak ezek a világos virágok. Az egyszerűbb virágkoszorúk ismét nagyon divatosak, ha esküvői frizurákról van szó. (fotó: Ernst Haas/Ernst Haas/Getty Images)

Alig néhány hete írtunk nektek arról, hogy az álruhába öltözött Priscilla Presley, hogyan vadászott esküvői ruhákra, mielőtt 1967-ben kimondta az igent Elvisnek! Ám a frizurája is látványosra sikerült…!

Elvis és Priscilla Presley esküvője

Elvis Presley és Priscilla 1967-ben keltek egybe. Az akkori divat szerint, a nő haját alaposan feltupírozták, fényes tincseit pedig kiemelte a fejét ékesítő strasszos tiara, valamint az 1 méteres fátyol. (fotó: Getty Images)

Gondtalan boldogság ült 1952-ben Jackie Kennedy arcán, amikor feleségül ment az Egyesült Államok későbbi elnökéhez, akit 11 évvel később meggyilkoltak.

 Jacqueline Kennedy esküvője

Jacqueline Kennedy hullámos frizuráját elegánsan feltűzték a nagy napon, amikor 700 ember előtt kimondta az igent a későbbi elnöknek. (fotó: Getty Images)

Farrah Fawcett 1973-ban ment hozzá első férjhez, Lee Majors színészhez. A ceremóniát Los Angeles környékén tartották.

Farrah Fawcett esküvője

Laza, de elegáns! Ez volt Farrah Fawcett
jelszava a esküvőjén! A hatalmas hullámos frizuráját egy nagy kalappal dobta fel. (fotó: Max Miller/Fotos International/Getty Images)

Út az oltárig

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top