Trend

Lepirultál a napon? 10 napozás utáni krém, ami segíthet

Napozás után bőrünk szomjazik a hidratálásra, a jóleső zuhany után semmiképp se feledkezzünk meg a bőrápolásról. Mit kenjünk magunkra? Adunk rá tíz tippet.

Egy hosszúra nyúlt strandolós nap után igazi megváltás a bőrnek, ha kap egy kis nyugtató, hidratáló ápolást. Hatványozottan igaz ez, ha nem csak kiszáradt és húzódik, de még le is pirult a napon. Zuhanyzás után ezért mindig szánjunk időt a bőrápolásra, amihez elég lehet az is, ha egy jó minőségű testápolóval bekenjük magunkat. Sokan vagyunk azonban, akik szeretnek ilyen alkalmakra napozási utáni krémeket beszerezni, a választás azonban sokszor nem egyszerű. Hogy segítsünk egy kicsit, mutatunk tíz napozási utáni krémet, melyek a Krémmánia oldalán is jó értékeléseket kaptak.

Drogériás kedvencek

1. Több napozási utáni ápolója is van a márkának, közülük a Hawaiian Tropic After Sun Cooling Aloe Gel a legnépszerűbb a Krémmánián. A hidratáló összetevők mellett aloe verát és más gyulladáscsökkentő hatóanyagokat is tartalmaz, a vélemények alapján hűtőben tárolva még kellemesebb érzés felvinni a bőrre.  

2. A Krémmánián az egyik legnépszerűbb after sun készítmény az Avon Sun Napozás Utáni Hűsítő Spray C-vitaminnal, ami egy kényelmesen adagolható, könnyű állagú, gyorsan felszívódó lotion panthenollal és aloe verával gazdagítva. 

3. A Biola Bio Kandilla Napozás Utáni Time Defence Testápoló kategóriájában egy kimondottan szép összetevőlistával rendelkező készítmény, mely nem csak támogatja az egyenletes barnulást, de hidratálja, nyugtatja, és hatékonyan regenerálja a bőrt.

Drogériás kedvencek - after sun testápolók

Drogériás kedvencek – after sun testápolók

4. Pozitív tapasztalatokat osztottak meg a Krémmániások a Garnier Ambre Solaire After Sun Napozás Utáni Hidratáló Testápolóról is, melyben hidratáló glicerint, shea vajat és bőrnyugtató aloe verát találunk. Illata kellemes, nem tolakodó.

5. A Biobaza Napozás Utáni Joghurt egy természetes összetevőkben gazdag formulájú készítmény, ami ápoló shea vajat, avokádó-olajat és kakaóvajat is tartalmaz, melyek mellett zöld tea kivonat  és aloe vera tartalma serkentik a bőr regenerálódását.

Patikai kedvencek

1. Az Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gélről már a nevéből is kitűnik, egy nagyon könnyed állagú ápoló, amit érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre fejlesztettek ki. Illatanyagmentes, gyorsan felszívódó készítmény, nyugtatja a bőrt és segíti a bőrregenerációt.

2. Könnyű, nyári testápolóként is beválhat az Uriage Bariésun Napzás Utáni Testápoló Tej, melyben a hidratáló, bőrpuhító összetevők mellé antioxidáns E-vitamin és egy kis C-vitamin is került. Illata visszafogott, krémes illat, ami férfiak és nők számára is kellemes lehet.

3. A La Roche-Posay Posthelios Napozás Utáni Hidratáló egy könnyen használható, krémes állagú lipidpótló összetevőkben gazdag készítmény, mely napozás után segíti a lepirult bőr regenerációját. Hidratáló összetevőket, niacinamidot és E-vitamint is tartalmaz. 

Patikai kedvencek - after sun testápolók

Patikai kedvencek – after sun testápolók

4. A Bioderma Photoderm After Sun Napozás Utáni Testápoló nem csak a márka legnépszerűbb készítménye a kategóriában, de a legnépszerűbb patikai after sun testápolónak is számít a Krémmánián. Kellemes illatú, gyorsan felszívódó krém, mely nem hagy kellemetlen, ragacsos réteget a bőrön.

5. A Nuxe Sun napozás utáni tej arcra és testre egy intenzíven hidratáló készítmény, mely meghosszabbítja a bőr barnaságát, miközben nyugtatja, ápolja is azt. Minden bőrtípusra ajánlott, frissítő lotion állagának köszönhetően kényelmes érzés viselni a bőrön.

Még több nyári bőrápolás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top