nlc.hu
Trend

Neon ruhák, körmök, sminkek

Újra hódít a neon! Ruhák, körmök, sminkek!

A lebarnult bőrön idén is nagyon jól mutatnak a különböző neon árnyalatok. Elhoztuk a legdivatosabb neon színeket, hogy neked már csak választanod kelljen!

Idén is elképesztően divatosak a neon színek, amik már néhány éve tartják magukat a trendekben: legyen szó divatról vagy a szépségápolásról. A neon színek annyira biztos pontjai minden szezonnak, hogy szinte borítékolhatjuk, hogy ha elérkezik a tavasz, akkor biztos, hogy találkozunk egy-egy aktuális neon színnel.

A neonmánia főleg nyáron robban be, hiszen nincs is szebb látvány egy neon sárga, vagy neon zöld ruhánál, vagy éppen manikűrnél a lebarnult bőrön. A neon színek kifejezetten jól állnak a szép és tónusos barna bőrön, így nem véletlen, hogy most a nyár közepén elég sok helyen találkozhatsz a különböző neon színekkel.  Elhoztunk neked most 3 legmenőbb neon színt, és megmutatjuk, hogy hogyan hordhatod ezeket az élénk színeket a ruhatárad részeként, a körmeiden vagy a sminkrutinodba beillesztve.

Annyit előre le kell szögezzünk: a neonban a „a kevesebb több” elve működik, így érdemes kiválasztanod, hogy a megjelenésed lesz neonos, a körmöd, vagy esetleg a sminked. Nem érdemes egyszerre mindenedet vibráló neon színekbe öltöztetni, mert úgy fogsz kinézni, mint egy paradicsom madár a trópusi dzsungelekben.

Neon sárga

Ez a manikűr egyáltalán nem feltűnő, ráadásul könnyen elkészíthető körömsablon segítségével. Fesd ki a körmöd színtelen, erősítő körömlakkal majd várd meg amíg teljesen megszárad. Ezután ragaszd le a körmöd belső részét sablonnal (de használhatsz celluxot is) majd fesd ki a kilógó részt egy neon sárga körömlakkal. A lábujjaknál jöhet a teljes neon őrület, itt ne használj sablont!

View this post on Instagram

🤍ѕυммєя иαιℓѕ ¢нє¢к🤍 • Hey loves! I have had the most fun and eventful days. But I finally have time to check up on y’all and chit chat. My trip has been incredible so far. The best highlight was seeing SHARKS🦈, they were just swimming a couple feet from us. I am an adrenaline junkie so I loved every minute of it and wanted to get closer! My trip will be ending soon but I have another exciting event coming up! This summer has been one of the best and will be unforgettable. Cheers to new memories!🍷 • #nails #nailsofinstagram #nailart #summernails2020 #sunmernailart #nailsonfleek #naillove #nailgoals #nailgoals💅 #acrylicnails #travelphotography #travelguide #sandals #studdedsandals #summersandals #accessories #summeraccessories #ltkstyletip #ltkunder100 #ltkfashion #ltksalealert #stevemadden #francessas #jewlery #jewlerymaking #wraps #jewlerywatches #neonnails #neonnailsummer #summernails

A post shared by Kary | 𝓛𝓲𝓯𝓮𝓼𝓽𝔂𝓵𝓮 𝓑𝓵𝓸𝓰𝓰𝓮𝓻 (@kokosmakeup_) on

Az élénk sárga szemhangsúlyos smink jól mutat a barna bőrön, és nagyon nyáriassá, vidámmá teszi az arcunkat. Érdemes a szemünkre bázist használni (korrektort, vagy direkt szemhéjbázist), mert a neon sárga szín így marad tartósan rajta a szemhéjunkon. Nézd meg lépésről-lépésre, hogy Sondjra a Youtube egyik profi sminkese, hogyan készítette el ezt a fekete és neon sárga sminket magának. 

A neon sárga szín a legjobban a decens feketével mutat jól, ha a ruhákról van szó. Bátran kombináld a merészt színt a letisztult semleges árnyalatokkal, mint a fekete, fehér vagy szürke.

Neon zöld

Ha te is odáig vagy az élénk neon zöldért, akkor ez a körömlakk lesz az új kedvenced. Sok dolgod nincs vele, csak be kell szerezned egy neon zöld színt, mellé fekete, fehér és egy csillogó körömlakkot. Majd mindkét kezeden 3-3 ujjad kifesteni a neon zöld színnel. És itt jön a csavar. A néhány ujjadat kend le fehér körömlakkal, majd ha megszáradt, akkor húzz rá néhány mintát, amit feldobhatsz a csillogó díszítéssel is, de körömmatricát is használhatsz. Nagyon vadító lesz a végeredmény!

Mintha csak egy igazi sellőt látnánk! A neon zöld nagyon jól mutat a zöld haj mellett, és akár az egész megjelenésünket belecsempészhetjük ezt a feltűnő színt, ha elég bátrak vagyunk.

View this post on Instagram

Sorry for being such a bad makeup influencer lately… I promise this will not be the last post from this month. 😤▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ Products Used: (Werbung|PR) ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ 🔹@jeffreestarcosmetics “Alien” Palette 🔹@anastasiabeverlyhills Blush Trio „Peachy Love“ 🔹@kvdveganbeauty “Alchemist” Palette 🔹@nyxcosmetics_de “Foam Party“ Gloss 🔹@manicpanicnyc „Electric Lizard“ ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ #myartistcommunity #makeupjunkie #makeuplove #nyxcosmetics #nyxgloss #neon #neonhair #neongreen #neongreenhair #manicpanic #jeffreestarcosmetics #jeffreestar #jeffreestarpalette #jeffreestaralienpalette #katvondbeauty #katvond #katvondalchemist #greenmakeup

A post shared by Chiara Nero (@chiara_nero) on

 

Neon zöld 

Kylie Jenner szereti a feltűnő darabokat, és mindig a trendek előtt jár. Ha valami divatos, akkor tuti, hogy nála láthatjuk először az Instagramon.

Kylie Jenner neon színben

Kylie Jenner neon színben

 

Neon pink

Idén nagyon divatos a neon pink és a neon narancssárga színösszeállítás együtt. Ezt a két színt viseli az Instagram egyik leghíresebb divat influenszere Leoni Hanne is. Ugye milyen jól áll neki?

 

A neon pink árnyalat egy erős tusvonal és jól kifestett szempillákkal tökéletesen mutat. Nem kell túlzásba vinni a színt, elég csak a belső szemzugba és az alsó vízvonalhoz festeni a színből, és máris egy igazán extravagáns sminket kapunk.

 

View this post on Instagram

Make Up💄S L Á Y🔪Repeat🔁 Beauti Featured Glam Shot @blendbunny N E O N P I N K 🧫 Pop of neon pink, I’m obsessed!! • • 🌹Please Follow & Shop our 3D Minks @nveimibeauti & www.nveimi.com💄💅🏾🦋💐 ••••• ••••• 💄 BEAUTI DEETS 💄 Brows – @anastasiabeverlyhills Dipbrow in Dark brown Liner – @morphebrushes Black Gel liner Waterline – @suvabeauty Hydra liner shade Scrunchie Inner corner – @stargazerproducts Neon pink eye dust Skin – @narsissist Sheer glow Highlight – @ofracosmetics Rodeo drive Lips – @ctilburymakeup Pillow talk lip liner & @narsissist Turkish delight gloss • ••••• 🌹#️⃣👇👇👇 #makeuptutorials #colourpopme #nveimibeauti #makeuptutorial #makeupforblackwomen #californiamakeupartist #melaninmakeup #linerandbrows #makeupartistsworldwide #hudabeauty #hairnbeautydirectory #linerandbrowsss #hypnaughtypower #morphebabe #makeuptransformation #shimycatsmua #discovervideos #melaninbeautiesunite @makeupforblackwomen @makeupforwomenofcolor @blackgirlmakeup #melaninmakeupdaily #nyxcosmetics @bretmansvanity #bretmansvanity #undiscovered_muas @undiscovered_muas #blendtherules @wakeupandmakeup #makeupnaturalista #makeuprevolution #plouisebase #morphebabe #covergirlcrueltyfree #ionaco #milani

A post shared by EnVy MY BeAuTy GLAMOGRAM (@nveimibeauti) on

Gyönyörűen mutat a körmökön a pink neon változata, főleg ha egy kis absztrakt mintát is keverünk bele. A mutató ujjaid és a gyűrűs ujjaid körmét csak félig fesd le a pink színnel, a másikra válassz egy fehér (vagy átlátszó) árnyalatot. Miután megszáradt a két szín, fekete körömlakkal és egy fogpiszkálóval (vagy fekete színű köröm díszítő tollal) húzz egyvonalas mini portrékat.

 

Még több nyári trend az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top