nlc.hu
Trend

Színes frizurák hatvan felett

Itt a bizonyíték, hogy a színes haj 60 felett is divatos

25 felett rövid haj, harminc felett eredeti színre festett, 60 felett ősz? Sehol nincsenek ezek kőbe vésve, és nem is igazak. A színes hajak az idősebb, fiatalos, bohókás hölgyeknek is nagyon jól állnak.

Mostanában, amikor sokan épp az ősz hajban találják meg az önkifejezés egyik módját, és a festetlen hajat tekintik a női szabadság egyik jelképének, elég nehéz dolgunk van, amikor az extravagáns, nagyon színes hajakat ajánljuk a tinikorból kinőtt hölgyeknek.

Pedig a színes hajfesték messze nem csak a fiatalok privilégiuma, hanem egy idősebb hölgynek is nagyon jól tud állni. Természetesen messze nem mindenkinek való, de a fiatalok közül se áll jól mindenkinek. A színes hajat viselni kell, szükséges hozzá valamilyen belülről fakadó életigenlés, vidámság, bohókás gondolkodásmód. Ha ez megvan, akkor már csak egy szuper színt kell kiválasztani a frizurához. Elő a hajfestékkel!

Halvány, de egyértelműen csinos (Fotó: GettyImages)

Halvány, de egyértelműen csinos (Fotó: Getty Images)

Ez a hölgy a halvány rózsaszín hajfestéssel megmaradt finom, elegáns nagymamának, aki mindig odafigyel arra, hogy a rúzsa árnyalata tökéletesen passzoljon a hajával. A szolid elegancia ne tévesszen meg senkit, úgy tűnik, a tulajdonosa bármikor kapható egy kis őrültségre, vagy egy gyors bankrablásra.

Ez tényleg színes! (Fotó: GettyImages)

Ez tényleg színes! (Fotó: Getty Images)

Ez a nő viszont nem viccel, amikor színekről van szó. Biztosra megy akkor, amikor legalább háromféle festéket tesz a hajára. Így aztán könnyű nagyon színesen öltözködni!

Ez a szín sem szokványos (Fotó: GettyImages)

Ez a szín sem szokványos (Fotó: Getty Images)

Lássuk be, sokan nemhogy a hajukat, de még a szemüvegkeretüket sem merik igazán feltűnőre cserélni. Nem úgy, mint ez a hölgy a képen! Azt is el tudjuk képzelni, hogy nem csak a hajához ennyire passzoló, de kifejezetten ellentétes színű kerete is lapul a fiókban, például egy türkiz.

Szolid színek (Fotó: GettyImages)

Szolid színek (Fotó: Getty Images)

Nagyon halvány, és nagyon szolid mértékben, mégis extravagáns. Ez lehet a jelszava a képen látható nőnek, aki egy rövid, platinaszőke hajat dobott fel úgy pink festékkel, hogy csak a hajtöveket színezte. Az eredmény igazán remek!

Ez valóban vagány! (Fotó: GettyImages)

Ez valóban vagány! (Fotó: Getty Images)

Nem vagyunk biztosak benne, hogy ez a hölgy tartós hajfestéket választott a hajára, de ha csak alkalmi színező, akkor is remek. Annak, aki csak egy alkalomra próbálná ki, hogy milyen is az igazán bohókás élet, remek ötlet a színező, amit másnap ki is moshat a hajából. Minél világosabb a tartós hajszín, annál látványosabb lesz a színezés.

Vörös, de nem szokványos (Fotó: GettyImages)

Vörös, de nem szokványos (Fotó: Getty Images)

Bár a vörös festék nem számít igazán különlegesnek, azt leszögezhetjük, hogy ez a hölgy mégis egészen vagány frizurát készített magának vele. Egyértelmű, hogy nem természetes szín, mégis nagyon önazonos a rúzzsal, mosollyal, és a vagány kockás inggel és a feltűnő napszemüveggel. Sok nagymama megirigyelhetné a játszótéren!

A kékeszöld haj is menő (Fotó: GettyImages)

A kékeszöld haj is menő (Fotó: Getty Images)

Ez a kék vagy inkább zöld? Mindegy is, az biztos, hogy pont olyan szép, mint a tulajdonosának a szeme. Kell hozzá bátorság, de az biztosan megvan, elég csak a jól vágott rövid frizurát figyelni. Otthonkát biztosan nem húz a tulajdonosa egyik nap sem.

Legyen színes a frizura!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top