nlc.hu
Trend

Telex

200 ezer euró adománnyal támogatja a Telex elindítását egy cseh kiadóvállalat

Az Economia támogatná a volt Indexesek új lapját.

Az egyik legnagyobb cseh kiadóvállalat, az Economia a mai napon szándéknyilatkozatot tett, hogy 200 ezer euró adománnyal támogatja a Telex elindítását – írja a Telex.hu Facebook oldalán.

Hatalmas támogatást kaphat a Telex

Hatalmas támogatást kaphat a Telex. Fotó: Facebook.

Munk Veronika, az Index korábbi főszerkesztő-helyettese felmondásaután többek között interjút adott Bakala egyik kiadványának, a Respekt nevű újságnak is. Ezután megkereste az anyagot készítő újságíró, hogy olvasta a tulaj a cikket, és érdekelné a Telex, meg úgy általában a történetük.

Felvettük egymással a kapcsolatot, és a napokban felgyorsultak az események, kiderült, hogy Csehország egyik leggazdagabb vállalkozója, Zdeněk Bakala, illetve az Economia kiadó szeretné nagy összegű adománnyal segíteni az újságunk elindulását” – írják.

Az adományt egyelőre nem kapták meg, itt pusztán a szándék kinyilvánításáról van szó.

Az egésznek az előfeltétele, hogy a mi pénzügyi és jogi szakértőink az ő szakértőikkel együtt kidolgozzák, miként lehet ezt transzparensen és jogszerűen levezényelni” – zárják Facebook posztjukat a Telexesek.

Az egyik legnagyobb cseh kiadóvállalat, az Economia a mai napon (09.21.) szándéknyilatkozatot tett, hogy 200 ezer euró...

Közzétette: Telex.hu – 2020. szeptember 21., hétfő

 

Előzmények

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top