Trend

Hasznos divattippek bőrruhákhoz, ha fontos az elegancia

Nagy divat a bőrruha, mutatjuk, miként viseld idén ősszel és télen, ha nem csak divatos, de ízléses külsőt is szeretnél.
Elegáns bőrnadrágos szett - street style

A bőrruhák az őszi-téli szezon kedvencei, amikkel akkor is extrázhatjuk megjelenésünket, ha a macastílus távol áll tőlünk. A dominaszerkókat megszégyenítő, szűk fekete ruhák mellett ugyanis van egy sor nőies, elegáns darab is, a főszereplésükkel adunk most pár divattippet  arra, miként, mivel érdemes őket hordani.

Bőrnadrágok

A bőr- és műbőr (felmenőben pedig egyszerűsítve: bőr) ruhák közt alapdarab a bőrnaci, melyek cuppanós változatait már az Instagram minden fenekén lefotóztak. Nincs persze gond a bőrhatású leggingsekkel, a szűkre szabott nadrágokkal, inkább csak javaslatként mondanánk, sokkal kifinomultabb, elegánsabb lesz az összhatás, ha a feszülős nadrághoz lágy, mondjuk kötött anyagú felsőt választunk. Olyat, ami nincs köldökig dekoltálva. A fénylő, feszülő nadrágok ugyanis simán felérnek egy miniszoknya rövidségével, és mint tudjuk, vagy a szoknya legyen rövid, vagy a dekoltázs mély, hogy ne csússzunk át a közönséges zónába. 

Jól mutatnak a bőrnadrágokkal a most divatos, bővebb szabású blézerek is, melyekkel épp úgy az eltérő anyaghasználat játékát használhatjuk ki: tompítják-erősítik egymást, épp amennyire kell. 

Nadrágból persze nem csak szűk szabású létezik, mi több, a paperbag fazonok is népszerűek. Rendkívül jól mutatnak magas sarkú cipővel, a felsőt hozzájuk már nem kell túlgondolni, a látványelem úgyis a nadrág lesz.

Bőrszoknyák

Két fő csapásirány van a bőrszoknyáknál: a ceruzaszoknyák (ideértve a miniket is) és az A-vonalú szoknyák. Előbbiek az abszolút szexi darabok, dévaj dög lehet bennük mindenki, épp ezért még idejében döntsük el, merre vesszük az irányt. Ha mondjuk a munkahelyre, bőven elég, ha egy szép blúzzal, pulóverrel viseljük, ne mi legyünk Mancika az ötödikről. 

A midi fazonúak nagyon jól kombinálhatóak casual szettekkel, főként, hogy nem csak a fekete cuccok divatosak. Barnás árnyalatok előnyben, még akkor is, ha sápasztanak!

Az A-vonalú szoknyák a másik nagy kedvencek, csodás pliszírozott darabokat és körszoknyákat találni az üzletekben is, melyek a midi fazonok ékességei. Munkahelyre is nyugodtan felvehetők ezek a darabok, egy ízléses felsővel határozottságot, magabiztosságot sugallnak.

Inspirálódni innen is érdemes

Egyrészes bőrruhák

Az ingruha fazonok szuper mutatósak bőr változatban is, hétköznapi, mégis sikkes darabok, amikhez ha egy szép öv is társul, még szebb az összhatás. Trencskóval, szövetkabáttal lágyítható a look, a tűsarkú combcsizmát pedig felejtsük el. Egy klasszik változat éppen megteszi, de bakanccsal viselni sem bűn.

 

A kifutókról sem hiányoztak a bőrruhák, ezek közül bármelyiket elfogadnánk

bőrruha Chanel
Megnézem
Összes kép (6)

Őszi divattrend ez is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top