nlc.hu
Trend

Kiárusítják Vajna Timi ex-üzletének ékszereit

4 millióért, csomagban lehet vinni Vajna Tímea bedőlt gyémántüzletének ékszereit

137 darab ékszert, értéktárgyat és az üzlet berendezését kínálják eladásra.
vajna tímea

Vajna Tímea kisebbségi érdekeltségében álló gyémántkereskedő cég, a Dorottya Diamond Palace Kft. pont egy éve került felszámolásra. Mivel a cég sem tavaly, sem 2018-ban nem adott le mérleget, ezért nem lehet tudni, hogy milyen adósságot hagyott maga után az üzlet. Vajna Tímea szerint azért lett csúfos bukás az ékszerbolt, mert folyton loptak belőle. Az üzletet 2015-ben nyitotta, és akkor úgy fogalmazott, hogy ezzel élete egyik nagy álma vált vele valóra.

A  felszámoló Lubin Invest Zrt. most eladásra hirdette a megmaradt eszközöket és ékszereket, és mindösszesen  5,717 millió forintra becsülik a meghirdetett vagyont.

Ebből 137 darab ékszer, értéktárgy, a kiírás szerint átlagos állapotú, becsértéke 2 millió forint, az üzlet berendezését pedig 3,717 millió forintért kínálják eladásra.

A felszámoló a becsérték 70 százalékát jelölte meg minimálárnak, vagyis 4 millió forintért el lehet vinni a csomagot, de ha ennyiért sem akadna vevő, akkor lefelé is mehet a licit – írja a 24.hu

Még több hír ékszerekről:

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top