nlc.hu
Trend
Pierce Brosnan csinos felesége

Koppintsd le Pierce Brosnan plus size feleségének elegáns stílusát!

Neked is olyan kerekded idomaid vannak, mint Keely Shaye Smithnek? Pierce Brosnan felesége pontosan tudja, hogyan mutassa meg az alakját ízlésesen és stílusosan. Lesd el te is az öltözködési trükkjeit!

Keely Shaye Smith újságíróként dolgozott, amikor találkozott a 007-es ügynökkel. Megismerkedésük óta 26 év telt el, és tény, hogy ez idő alatt mindketten megváltoztak, de két dolog örök: a stílusuk és az egymás iránt érzett rajongásuk, szeretetük.

Klasszikus fekete

A kis fekete ruha minden nő gardróbjának alapdarabja kell(ene) legyen, persze, nem mindegy, milyen a szabása. Keely Shaye Smith tudja, milyen fazon áll jól neki: a szoknya éppen csak a térd felett végződik, a fénylő csipkés anyaggal pedig rácáfol arra a tévhitre, miszerint a fényes anyagok erősítenek.

Nem azt mondjuk, hogy öltözz diszkógömbnek, csak egyszerűen ne félj a csillogástól! A ruha fölé – Kellyhez hasonlóan – felvehetsz egy hozzá illő hosszított csipkekardigánt, ami nyújtja az alakot, és különlegessé teszi a szettet.

Keely Shaye Smith mondog előnyösen öltözködik

Smith és Brosnan 2001. május 4-én kötöttek házasságot, és idén augusztusban ünnepelték a 19. házassági évfordulójukat (Fotó: Getty)

Karcsúsított, tökéletes hosszúságú blézer

A maxiruha szuperül nyújtja az alakot, de ami még ennél is praktikusabb viselet: a blézer. A karcsúsított blézer, ami a csípő vonala alatt ér véget kihangsúlyozza Keely Shaye Smith arányos derekát, és pont ott takar, ahol kell.

És még egy kis plusz: a mély dekoltázs „V” vonala nemcsak szexi, hanem optikailag is nyújtja az alakot. Nézd csak meg Brosnan arcát: mikor láttál utoljára nála büszkébb férfit?

Dylen Brosnan, Kelly Smith, Peirce Brosnan, Paris Brosnan 2020-ban

Két közös fiúk született: Dylan Thomas Brosnan (balról) és Paris Beckett Brosnan (jobbról)

Mell alatt szabott ruhák

A kerekded idomokon a mell alatt szabott, lefelé bővülő ruhák mutatnak a legcsinosabban. A hosszra érdemes figyelned: az ideális az, ha a térded alá, esetleg egy kicsit térd fölé ér. Vegyél példát Kellyről, és ne takargasd magad! A mell alatt szabott ruhák úgy kölcsönöznek csinos alakot, hogy elrejtik a kényes részeket, miközben megmutatják, azt, amire büszke vagy.

A Brosnan család

„My Girl” – a mai napig így hívja feleségét Pierce Brosnan. A képen másodszülött közös gyermekükkel, Parisszel szerepelnek (Fotó: Getty)

„V” nyakkivágás

Brosnan felesége nem fél megmutatni azt, ami szép, de nem esik túlzásokba – pont ezért stílusos. Ha dekoltázsban erős vagy, akkor egy alapszabályt jó, ha megtanulsz: minden ruha, aminek „V” nyakkivágása van, kisebbnek mutatja a mellet, és optikailag nyújtja az alakot.

Keely Shaye Smith is tudja ezt, és előszeretettel visel „V” kivágású ruhákat. Akár a munkahelyeden viseled, akár a barátnőiddel ültök be egy kávézóba vagy este egy koktélra, garantált, hogy egy ehhez hasonló ruhában nemcsak jól érzed majd magad, hanem csinos is leszel.

Keely Shaye Smith, férjével és közös fiúkkal,

Pierce Brosnan szerint a jó házasság titka csak annyi, hogy szeretni kell egymást. A képen közös fiúkkal, Dylan Brosnannel pózolnak (Fotó: Getty)

Stílusos, szűkebb fazonok

Ne gondold, hogy csak azért, mert nem jön rád a tiniknek tervezett skinny farmer, takargatnod kellene az alakodat! Kelly is csodásan fest ebben a szűkre szabott kék ruhában. Brosnan felesége a Mamma Mia! II. 2018-as bemutatójára egy világoskék, strasszos koktélruhát választott, amiben szó szerint ragyogott.

Praktikus tipp: a szűkebb fazonú ruhák alá vegyél fel alakformáló bodyt, ruhát, de tartsd szem előtt: a cél nem az, hogy 2 mérettel kisebbnek tűnj, miközben levegőt is alig kapsz! Egy jó alakformáló dressz kényelmes, és segít egységessé tenni a has, valamint a csípő területét. Viseld büszkén az idomaidat, ahogy Kelly! Brosnan is imádja.

Keely Shaye Smith, és Peirce Brosnan a MAmmai Mia 2. premierjén 018-ban

Smith és Brosnan házassága nem egy kirakatkapcsolat: nem csupán a fotókon, hanem ott, ahol egyetlen vaku sem villan, a magánéletükben is harmónia uralja a mindennapjaikat (Fotó: Getty)

Csinos kabát

Egy jól szabott kabát a telt lányok legjobb barátja. Ősszel és télen az egyik legcsinosabb viselet egy nőies kabát: lapos talpú cipővel sportosan elegáns lehetsz, magas sarkúval pedig igazi bombázó.

Arra ügyelj, hogy a kabát még véletlenül se oversize fazon legyen, helyette derékban karcsúsított szabással rendelkezzen. Emellett fontos az is, hogy hol helyezkedik el az öv: habár a legtöbb kabátra közvetlenül a csípő fölé varrják az öv bújtatóját, a kerekded formákat a mell alatt közvetlen húzódó övek teszik igazán csinossá.

Pierce Brosnan s felesége, Keely Shaye Smith a reptéren is stílusosak

Brosnan gyakran beszélt feleségéről úgy, mint az ő fénylő csillagáról a sötét égbolton (Fotó: Getty)

Színek

Habár Keely Shaye Smith szereti a feketét, és jól is áll neki, de a ruhatárát még véletlen sem korlátozza erre az egy színre. A bordótól a kéken át a mályváig csupa színes darab ékesíti a gardróbját.

Kövesd Kellyt, és ne gondold, hogy csak azért, mert nem vagy szupervékony, egyedül a fekete ruha áll jól! Sőt, nem győzzük elégszer hangsúlyozni: a ruha szabására fektess hangsúlyt, és ne fogd vissza magad a színek terén!

Keely Shaye Smith büszke az idomaira

Smith kerekded formáját Brosnan egyenesen imádja (Fotó: Getty)

Magasan záródó ruhák és egy kis csavar

Ugye, te is hallottad már, hogy ha mellben erős vagy, ne válassz magasan záródó felsőt, ruhát. Nos, Kelly ezt is megcáfolja: akkor is lehetsz kecses, ha egy ruhának nincs dekoltázsa. De egy lényeges trükköt tanulj el a 007-es feleségétől: ha dekoltázs nélküli ruhát, felsőt választasz, legyen benne valami csavar. Egy különleges nyakmegoldás, egy karakteresebb nyaklánc, nyakék feldobhatja a legegyszerűbb ruhát is. Így nemcsak a szettet varázsolhatod különlegessé, hanem a megjelenésedet is stílusossá, kiegyensúlyozottá teheted.

Pierce Brosnan felesége mindig az alkalomhoz illően öltözik

Keely Shaye Smith és Pierce Brosnan házassága hollywoodi körökben is igazi legendának számít. 1994. április 8-án, egy mexikói partyn ismerkedtek meg, és azóta elválaszthatatlanok (Fotó: Getty)

Nézegess még több sztárruhát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top