nlc.hu
Trend

Berobbant a koronavírus a swingerkonferencián

Swingerkonferenciát rendeztek, 41-en kapták el a koronavírust

Nehéz elképzelni, kinek jut eszébe egy világjárvány közepén swingerkonferenciát (!) szervezni, mindenesetre New Orleansban volt egy ilyen esemény pár hete. Sokan megfertőződtek.

A november 11-én kezdődő New Orleans-i összejövetelen körülbelül háromszázan vettek részt, és azóta 41-en már biztosan pozitív koronavírus-tesztet produkáltak. Öröm az ürömben, hogy a legtöbbjüknek csupán enyhe tünetei vannak, ketten viszont elég rosszul érzik magukat – írja a 24.hu.

Egy swingerklub Rio De Janeiroban (fotó: Phil Clarke Hill for the Washington Post)

Egy swingerklub Rio De Janeiróban (Fotó: Phil Clarke Hill for the Washington Post)

A swingerkonferencia szervezői arra kérik a résztvevőket, hogy mivel ők is érintettek lehetnek, mielőbb teszteltessék le magukat, sőt vegyenek részt a kontaktkutatásban is. A cikk felhívja a figyelmet, hogy érdekes lesz majd a hatóságnak arról beszélniük, hol szedhették össze a vírust. A swinger eseményen különböző karszalagokkal jelezték, ha valaki már korábban átesett a fertőzésen, ahogy azt is jelezték, mikor volt utoljára negatív teszteredményük. A közösségi terekben a maszkhasználat kötelező volt, ahogy a biztonságos távolságtartás is. A polgármesteri hivatal szerint a konferenciát engedély nélkül szervezték meg. Ez amúgy nem az első alkalom, hogy a koronavírus swingerezők között robbant

Olvasnál még a swingerezésről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top