nlc.hu
Trend

Tetoválás, ami életet menthet

Fültetoválást csináltatott kisfiának, és erre megvolt az oka

Egy szülőpár úgy döntött, ikerfiaik egyike kap egy aprócska tetoválást, de ezzel sem a családban, sem környezetükben nem értett mindenki egyet.

Egy 31 éves édesanya Redditen osztotta meg történetét arról, miért döntött úgy, hogy egyik ikerfiának tetoválást csináltat. Ahogyan az az ikreknél lenni szokott, a gyerekeket néha szüleik sem tudják megkülönböztetni, egyiküknek (nevezzük Jacknek, testvérét pedig Adamnek) viszont van egy olyan egészségügyi problémája, ami miatt minden héten kapnia kell egy injekciót.

És ebből egyszer majdnem baj lett. Amikor egyszer az anyósára bízta a kicsiket, az asszony véletlenül nem Jacknek, hanem Adamnek adta be az injekciót. Szerencsére észrevette a tévedést, és azonnal hívta a mentőket, és senkinek nem esett baja. Az édesanya pedig szakemberek tanácsára úgy döntött, Jack kap egy pici tetoválást különös ismertetőjegyként, nem kell nagy dologra gondolni, csak egy 2 mm-es pötty az egyik fülcimpán.

Anyósa nem fogadta jól a hírt, amikor elmondta neki, hogy az egyik unokájának most már tetoválása van. Hogy bizonyítsa, hogy neki van igaza, az anyuka megkérte, hogy válassza ki az ikrek közül Jacket, és keresse meg rajta a tetoválást. Az asszony szerint a nagymama természetesen a másik fiút vette fel, és amikor a kezébe adta Jacket, akkor is hosszasan kereste a gyermeken a tetoválást, majd amikor végre megtalálta, annyit mondott, hogy de hát ez csak egy szeplő. 

Hozzátette, anyósa még mindig nagyon mérges, és vannak mások is, akiknek hiába magyarázza el, hogy miért csináltatott fiának egy aprócska tetoválást, azt mondják, hogy túl messzire ment, nem lett volna szabad ilyet tenni a gyermekével. Szerinte egyébként a tetoválás idővel elhalványul majd, és mire Jack ötéves lesz, szinte nem is fog látszani, és mivel akkor már könnyebb lesz megkülönböztetni a fiúkat, nem is kell újra rajzolni a pöttyöt.

A Redditen egyébként többen is igazat adtak az édesanyának. Volt, aki azt írta, ő akár Barney-t, a dinoszauruszt is rátetováltatná a gyerekére elővigyázatosságból. 

(via LadBible)

Kisbaba

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ikrekkel az élet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top