nlc.hu
Trend

Thylane Blondeau, a világ legszebb kislánya,

A világ egykori legszebb kislánya, Thylane Blondeau felnőttként is gyönyörű

Thylane Blondeau-t felnőttként is a világ legszebb arcú emberének választották, azonban mégsem tejesen elégedett a külsejével.

A francia Thylane Blondeau mindössze 4 éves volt, amikor beindult a modellkarierje: 2005 őszén Jean Paul Gaultier bemutatóján vonult a párizsi divathéten. A Success kids modellügynökség szerződtette és gyerekmodellként olyan márkákkal dolgozhatott együtt, mint a Dolce & Gabbana, a babylos, vagy a L’Oréal. Azokban az években a világ legszebb kislányaként emlegették. 10 évesen már felnőttruhákban és sminkben pózolt a Vogue francia kiadásában, ebből azonban jókora botrány lett, ugyanis sokan úgy vélték, hogy a fotókon szexualizálták a kislányt. 

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau négyévesen, Jean Paul Gaultier divatbemutatóján (Fotó: Michel Dufour/WireImage)

Tizenévesen is folytatta a modellkedést, 2015-ben az IMG Models szerződtette és továbbra is a legnevesebb divatházakkal és magazinokkal dolgozott. Kifutói modellként is keresett maradt, annak ellenére is, hogy csak 167 centiméter magasra nőtt, ami ebben a szakmában igen kevésnek számít. 2015-ben eljátszotta első és eddig egyetlen filmszerepét a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik című francia kalandfilmben. 2017 óta a L’Oréal márkanagykövete. 2018-ban, még mindig csupán 17 évesen Heavean May néven saját ruhamárkát alapított. Ugyanebben az évben a világ legszebb arcú emberének is megválasztották.  Mégsem teljesen elégedett magával és megvan az oka annak is, miért mindig csukott szájjal, komoly arccal pózol: nem elégedett a fogsorával.

„A fogaim. Valójában utálok mosolyogni. Rengeteg kommentet kapok az Instagramon emiatt” – árulta el egy francia lapnak.  Hozzátette azt is, hogy szívesen befestené a haját platinaszőkére, azonban ezt a modellszerződései miatt nem teheti meg.

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau akkor és most (Fotók: Instagram/Profimedia)

„Még mindig  fiatal vagyok és elégedett. Megpróbálok mindent megtenni a »Thylanereimért«. (Így hívják magukat a rajongói – a szerk.) Folyamatosan kommunikálok velük, és gyakran anyu is segít az üzenetek megválaszolásában” – mondta egy interjújában. Ugyanitt beszélt arról is, hogy saját magát nem feltétlenül tartja a világ legszebb lányának, a stílusát pedig leginkább Bella és Gigi Hadid inspirálja. A modellnek egyébként vannak „rejtett tehetségei” is: énekel, illetve több hangszeren, így gitáron, dobon és zongorán is játszik, azonban saját bevallása szerint zavarba jön, ha ezek közül bármelyiket is közönség előtt kell tennie.

A 19 éves modell a szerelmi életét nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Ami biztosan tudható, hogy hosszabb ideig Milane Meritte francia DJ és producer volt a párja, vele azonban az év elején szakított. Azóta már új barátja van, akivel közös képet is posztolt az Instagramon, ám az arcát nem mutatta meg. 

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top