nlc.hu
Trend

Steve Jobs lánya, Eve

Nem csak modellként sikeres Steve Jobs 22 éves lánya, Eve

Sportol, egyetemre jár és fest is a néhai Apple-vezér legfiatalabb gyermeke, aki semmit sem örökölt apja vagyonából.

Modellkarrierbe kezdett Steve Jobs legfiatalabb lánya – szóltak a hírek a napokban. A 22 éves Eve Jobs a Glossier kozmetikai márka reklámarca lett, a fotókon, melyeket egyébként saját maga készített, egy vízzel teli kádban pózol a cég termékeivel. A fiatal lány azonban nem kizárólag előnyös külsejével igyekszik érvényesülni, ahogy azt rengeteg sztárcsemete teszi. 

Amikor Steve Jobs 2011-ben hasnyálmirigyrák következtében elhunyt, a teljes vagyonát a feleségére, Laurene Powell Jobsra hagyta, aki jelenleg a világ 35. leggazdagabb embere. A végakarata értelmében négy gyermeke – a korábbi kapcsolatából született Lisa valamint a Laurene-nel közös Reed, Erin és Eve – nem örökölhetett, ugyanis a néhai Apple-alapító abban hitt, hogy a maguk erejéből kell sikeressé válniuk és pénzt keresniük. Attól persze, hogy nem lettek örökösök, édesanyjuktól mindent megkaptak ahhoz, hogy el tudjanak indulni az életben. Eve-nek például 19 millió dollárért vásárolt egy 3,5 hektáros tanyát a lovaglás fővárosában, a floridai Wellingtonban. A lány ugyanis kiváló díjugrató. 

Eve Jobs

Édesapjára és édesanyjára is hasonlít Eve Jobs (Fotók: Getty Images)

A lány kétéves korában ült először lovon, hatéves korától pedig rendszeresen edzett. Tehetségének és szorgalmának köszönhetően, amit már nem lehetett pénzen megvenni, a sportág élvonalába került és a világ minden táján versenyzett. 2019-ben a világ első ezer, 25 év alatti lovasának listáján az 5. helyet foglalta el.

„A lovaglás alázatossá tesz. Jó látni, hogy a kemény munka megtérül, de folyamatosan formában kell maradnom. Függetlenségre, odaadásra és kitartásra tanított a sport, aminek az életem minden területén hasznát veszem” – fogalmazott Eve Jobs egy korábbi interjújában. A versenyzéssel azóta felhagyott, mostanában ugyanis elsősorban a tanulásra koncentrál.

Eve Jobs

Nyeregben (Fotó: Patrick Smith/Getty Images)

Eve a patinás Stanford Egyetem végzős hallgatója, ugyanazé az intézményé, ahol annak idején édesanyja is végzett, illetve ahol a szülei először találkoztak. Jelenleg a diplomamunkáján dolgozik. Rendkívül okos és intelligens lány, ami már kiskorában is megmutatkozott. Édesapja egyszer azt nyilatkozta róla: Eve egy nap képes lesz elvezetni az Apple vállalatot, de akár az Amerikai Egyesült Államokat is. Hogy vannak-e ambíciói bármelyik iránt, azt egyelőre nem tudni. A már felsoroltak mellett egyébként imád festeni is, a karantén idején pedig gyakran hódolt ennek a szenvedélyének. 

„Az első lecke az életben, hogy történnek hibák és ez rendben van.  Tudom, hogy ez valószínűleg meglehetősen szokványosan hangzik, de mivel érzékeny ember vagyok, sokat tépelődöm, és felidegesítem magam, amikor úgy érzem, hogy elrontottam valamit, akár az életben, akár a lovaglásban. El kell fogadni azonban, hogy az emberek néha hibáznak, ami elkerülhetetlen. A második lecke pedig az, hogy, hogy mindenkitől tanulhatsz valamit. Abszolút mindenkitől” – fejtette ki egy nyilatkozatában Eve.

A magánéletét nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Ami tudható róla, hogy korábban a szintén díjugrató Eugenio Garza Perezzel járt, akivel azonban 2018-ban szakítottak. A jelenlegi párja Aidan Reilly vízilabdázó, a Brown Egyetem hallgatója, akivel hasonló körökben forogtak, azonban Eve volt az, aki megtette a fiú felé az első lépést, mégpedig egy Messenger-üzenet formájában.

Még több sztárgyerek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top