nlc.hu
Trend

Tetoválás lett kesztyűs Bernie Sandersből

Elkötelezett rajongó: egy férfi magára tetováltatta a kesztyűs Bernie Sanderst

Mondani sem kell, az úr nagy rajongója a vermonti politikusnak, a mémőrület pedig egy remek apropó volt arra, hogy megvalósítsa egy régi álmát.

Ugyan már egy hét telt el azóta, hogy beiktatták az USA soron következő elnökét, Joe Bident, vagyis egy hét telt el azóta, hogy elkészült 2021 eddigi legtökéletesebb fotója az egyujjas kesztyűben gubbasztó Bernie Sandersről.

A mémcunami, amit a vermonti szenátor ábrázoló kép elindított, még mindig komoly hullámokat vet. Készült azóta ugye egy hivatalos Bernie-pulóver, amit nagyon gyorsan elkapkodtak, és nemrég jött a hír, hogy a politikus eddig 1,8 millió dollárt gyűjtött jótékony célra híres mémjével.

És ez nem minden, egy denveri férfi úgy döntött, élete végig (vagy ameddig nem lézerezteti le) szeretné magán viselni a politikus mását, és megkérte tetoválóként dolgozó ismerősét, Samantha Kuhnt, ugyan varrja már a lábára Sanders szenátort.

„Mindig is nagy rajongója voltam Bernie-nek, és nagyon régóta szeretnék egy tetoválást, ami őt ábrázolja, és eléggé adta magát, hogy ezt a képet tetessem fel magamra” – nyilatkozta a férfi. Samantha Kuhn állítólag 45 perc alatt kész lett a művel, és állítása szerint nagyon élvezte ezt a vicces kis projektet.

(via Unilad)

Bernie Sanders Joe Biden elnöki beiktatásán 2020. január 20-án.

Bernie Sanders Joe Biden elnöki beiktatásán 2020. január 20-án (Fotó: Profimedia)

Még több tetoválás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top