nlc.hu
Trend

72 éves a legtetováltabb német

Egy nyugdíjas postás a legtetováltabb ember Németországban

A berlini fal leomlása után csináltatta az első tetoválását, a most 72 éves férfi Németország legjobban kitetovált embere.
Wolfgang Kirsch, Németország legtetováltabb embere

Wolfgang Kirsch testének 98 százalékát tetoválások borítják, egyedül a talpát nem varratta ki. A 72 éves nyugdíjas férfi ezzel Németország legjobban kitetovált embere.

A Berlinben élő férfit csak Magnetónak becézik, mert van 17 implantátuma is, amelyek egy része mágneses, és néha szórakozik is azzal, hogy apróbb tárgyakat vonz oda ezekkel.

Kirsch tetoválás iránti szenvedélye a berlini fal leomlása után kezdődött, mert amíg Kelet-Németországban postai alkalmazottként dolgozott, elképzelhetetlen volt, hogy tetoválása legyen.

46 évesen csináltatta meg az első tetkóját, egy könnycseppet a szeme alá, az utóbbi több mint 20 évben pedig folyamatosan új motívumok kerültek a testére. Még a szemgolyóját is feketére tetoválták.

Azt mondja, összesen 720 órát (egy teljes hónapot) töltött tetoválószalonokban, és több mint 9 millió forintnak megfelelő összeget fizetett. Kirsch ismert modell a tetováló-szcénában, de az utcán is gyakran megállítják egy közös fotóra.

Az idős férfi ráadásul nemcsak Németország legjobban kitetovált embere, hanem a 70 év fölöttiek között az ő testét borítja a legtöbb tetkó a világon.

(LadBible)

(Kiemelt kép: REKORD-INSTITUT für DEUTSCHLAND/ Johanna Reumann)

Tektók és piercingek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top