nlc.hu
Trend

Tavaszi körmök egyszerűen

Így készíts tavaszi körmöket otthon, egyszerűen

Egyszerű módszerekkel is lehet ízléses, tavaszi körmöket festeni, mutatunk néhány tippet, mikkel tudod te magad, otthon elkészíteni őket.

Ha szeretnéd tavaszi díszbe öltöztetni körmeidet, de híján vagy a kézügyességnek és/vagy az időnek, lenti tippjeink segítségedre lehetnek. Elég hozzájuk néhány egymáshoz passzoló körömlakk, spéci eszköz nem szükséges, sőt, a strasszok sem kerülnek elő, egészen a negyedik pontig. Tavaszi körmökre fel!

1. Színek kombinálása

A legegyszerűbb megoldás, ha néhány egymáshoz passzoló árnyalatot használsz, mindegyik körmödet más-más színre festve. Pasztell színekkel remekül mutat, vidám, de egyéb mintázat nélkül nem túlzó. Jól néz ki rövid és hosszú körmökön, egy a fontos, a színek szépen illeszkedjenek egymáshoz a végső finish tekintetében is: ennyi színnél ne variáljunk még matt és csillogó színeket is egymással, túl sok lesz a jóból.

Sokszínű tavaszi manikűr

Sokszínű tavaszi manikűr (Fotó: Getty Images)

2. Fogpiszkálókat elő!

Gyakorlat (és kézügyesség) nélkül piszok nehéz önmagunk körmét feldíszíteni, pláne a domináns kézen, pláne, ha negyedannyi felszereléssel sem rendelkezünk, mint ami egy átlagos körmös szalonban megtalálható. Az ám, de van fogpiszkálónk, ami a köröm hack-ek Szent Grálja: pöttyözhetünk vele, vagy húzhatunk vékonyka vonalat is segítségével, így már csak a fantáziánk szabhat határt a megvalósításnak.

Csíkos és pöttyös manikűr minta

Csíkos és pöttyös manikűr minta (Fotó: Getty Images)

Kíváncsi vagy milyen manikűrt alkothatsz sebtapasszal? Nézd meg itt!

3. Random pacák

Ehhez még csak fogpiszkálóra sem lesz szükség, csupán néhány ilyen-olyan, de azért egymáshoz mégiscsak passzoló színű körömlakkra. Fessük le egy alapszínre körmünket, praktikussági szempontból ez legyen valamilyen világos, semleges szín, majd erre pöttyintsünk, húzzunk néhány foltocskát. Arra ügyeljünk csak, hogy az eltérő színeknek adjunk némi száradási időt, majd ne feledjük átlátszó fedőlakkal rögzíteni az eredményt.

Pacás manikűr

Pacás manikűr (Fotó: Getty Images)

4. Körömmatricától a dekor strasszig

Számtalan körömdíszítő minta áll rendelkezésünkre, ha nincs időnk, kedvünk vagy türelmünk az eská pingáláshoz, válasszuk ezeket! Már egy-két strassz is feldobja körmeinket, a körömmatricák végtelen számú stílusban és mintában állnak rendelkezésünkre, nem beszélve a körömnyomdákról. Ezek ráadásul zömmel filléres (de legalábbis párszázas) tételek, és ne feledjük, nem kell mindig mind a tíz ujjunkat kidekorálni. Gyakran ízlésesebb az eredmény, ha csak 1-1 köröm kap extra glancot.  

Manikűr körömmatricával

Manikűr körömmatricával (Fotó: Getty Images)

Ebben a videóban megnézheted, hogyan készülnek az egyszerű, tavaszi manikűrök

Még több tavaszi beauty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top