nlc.hu
Trend

Katasztrófa lett a karantén utáni hajvágásból - fotó

Hónapokat várt arra, hogy fodrászhoz mehessen, óriási csalódás lett a vége – fotó

Az első látogatás a borbélyhoz nem egészen úgy sült el, ahogyan ez a skót fiatalember szerette volna.

Kihasználva az enyhítést, Magyarországon sokaknak az volt az első dolga, hogy elmenjen fodrászhoz, vagy legalábbis megpróbáljon náluk időpontot foglalni. De ez nyilván nemcsak itthon van így, egy glasgow-i fiatalember  Thomas Haggarty négy hónapig nem tudott elmenni borbélyhoz a járványügyi intézkedések miatt, és amikor a napokban végre sort keríthetett a hajvágásra, óriásit kellett csalódnia, a fodrász ugyanis nem végzett valami jó munkát. Mutatjuk is a végeredményt: 

 „Alig vártam, hogy végre megnyiratkozhassak, és végül ez lett életem legrosszabb napja. Azok közé az emberek közé tartozom, aki nem szól bele a borbély munkájába, hagyom, hogy tegye a dolgát. Ilyen téren egy kicsit szégyenlős vagyok. Ahogyan telt az idő, egyre inkább foglalkoztatott a kérdés, hogy mégis mit művel” – mesélt a szörnyű napról, aki azért nem távozott fizetés nélkül, de nem tervezi, hogy visszatérő ügyfél lesz.

(via Daily Star)

borbély

Fotó: Pixabay

Karanténfrizura:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top