nlc.hu
Trend

Újra együtt a Vészhelyzet szereplői

Imádjuk: újra összejöttek a Vészhelyzet régi sztárjai

Carol nővér, Ross doktor és Carter doktor is részt vett a beszélgetésben.

Alig egy éve indult Seth Rudetsky és James Wesley Youtube-csatornája, a Stars in the House, amin azon túl, hogy egészségi és életvezetési tanácsokat adnak, rendre megjelennek sztárok is, akik a járvány miatt otthonaikból jelentkeznek be videochaten.

A házigazdák már több jótékonysági gyűjtést is szerveztek, ez volt az egyik apropója a Föld napján sugárzott epizódnak is, amiben a Waterkeeper Alliance-nek, az emberek tiszta vízhez való jogának védelmét promotáló szervezetnek gyűjtöttek. Ennek pedig nem más az elnöke, mint a Vészhelyzetből ismert Gloria Reuben, aki Jeanie Boluet-t alakította.

Vészhelyzet

Vészhelyzet (Fotó: © Constant c Productions / Collection ChristopheL via AFP)

Neki sikerült az, ami eddig szinte senkinek az utóbbi években: összehívta az egykori sikersorozat sztárjait. A beszélgetésben részt vett Gloria Ruben mellett, CCH Pounder (Dr. Angela Hicks), Laura Innes (Dr. Kerry Weaver), Julianna Margulies (Carol Hathaway nővér), George Clooney (Dr. Doug Ross), Anthony Edwards (Dr. Mark Greene) és Noah Wyle (Dr. John Carter), akik első körben az egészségügyi dolgozók fáradhatatlan munkáját dicsérték.

A beszélgetésben Clooney elmondta, hogy Ross doktor szerepe most újra kísérti, mert felesége, Amal nézi a részeket és folyamatosan kérdezgeti a szerelmi szálról. Noah Wyle arról mesélt, hogy Clooney volt az, akinek köszönhették, ilyen sikeres volt a sorozat. Összehívta már az elején őket és azt mondta, mindenki legyen kedves mindenkivel, töröljék el a határokat a szereplők és a stáb között. Legkevésbé pedig saját magukat vegyék komolyan.

A tanács hatalmas összhangot és összetartozást eredményezett, ami a beszélgetésben is hallható. Ha tudtok angolul, semmiképp se hagyjátok ki!

(Kiemelt kép: © Constant c Productions / Collection ChristopheL via AFP)

Még több infó a Vészhelyzet egykori sztárjairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top