nlc.hu
Trend

Ez a nő 57 kilót fogyott

Hatalmas változás: ez a nő így néz ki 57 kilós fogyás után – fotók

Ali Stutz Buch menyasszonyi ruhát szeretett volna próbálni.
fogyás, súlyfelesleg

A bolti eladó viszont közölte vele, hogy az a ruha, amit a kezében fog, biztos nem lesz jó rá, menjen a molett-részlegre.

Természetesen tisztában voltam a méretemmel, de amikor egy idegen mondja az arcodba, az fáj”mondta a Yahoo-nak a fiatal nő, hozzátéve, hogy a megjegyzés nem tett jót az önbizalmának, és végül elhatározásra késztette.

A 29 éves nő úgy döntött, hogy le fog fogyni az esküvőjére, ami nem volt könnyű feladat számára, mert bevallása szerint is nagy étkű volt, egy nap olyan 6000 kalóriát fogyasztott el.

Eredetileg 38 kiló szeretett volna fogyni, hogy a neves alkalomra, és legfőképp azért, hogy az emberek, ha ránéznek, ne a testsúlyát vegyék észre. Maga sem gondolta volna, de annyira belelendült a diétába, hogy összesen 57 kilóval lett kevesebb, és végül plasztikai műtéteket is elvégeztetett magán: a kinyúlt bőre miatt egy hasplasztikát, és egy mellnagyobbító műtétet is igénybe vett.

Bevallás szerint nagyon örül neki, hogy a változás útjára lépett, egyrészt így sokkal egészségesebb életet él, másrészt egy gyönyörű esküvői ruhát is tudott magának választani. 

Még több képet itt nézegethetsz Aliról.

Kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top