nlc.hu
Trend

Te felismered ezen a képen Katy Perryt?

Te felismered a L’OFFICIEL címlapján Katy Perryt? – képek

A L'OFFICIEL készített egy címlapinterjút az énekesnővel, ehhez lőtték a fotókat.
katy parry

A L’OFFICIEL francia magazin címlapján szerepel Katy Perry, erről posztolt is saját Instagramján az énekesnő. A haja és az erős smink miatt azonban elég nehéz első blikkre felismerni, írja a 24.hu. Tény, hogy kicsit másként néz ki, mint ahogy megszoktuk, de mindenkiről elmondható, hogy idővel változik az arca, vagy egy új smink kicsit átalakítja a megszokott vonásokat.  Egyik cikkünkben hosszabban is lamentáltunk arról, milyen átalakulásokon ment keresztül Katy külseje az elmúlt évek során, ami természetes, hiszen hosszú ideje van a pályán.

Tudtad?

Eleinte születési nevén, Katy Hudsonként lépett fel, de végül nevet változtatott, nehogy összekeverjék Kate Hudson színésznővel.

Az áttörést 2008-ban kiadott második nagylemeze, a One of the Boys hozta meg számára.

Teenage Dream című albuma igazi kuriózumnak számít, mivel öt sláger ért el róla első helyezést az amerikai Billboard Hot 100-on. Ezzel Perry lett a zenetörténelem első női előadója, akinek öt dala is listavezető lett egy albumról.

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top