nlc.hu
Trend

Együttműködik a LEGO és az adidas, feltámad egy legenda

Elképesztő cipőt eredményezett a LEGO és az adidas együttműködése

Hordható lábbeli és megépíthető LEGO szett is készült az ikonikus csukából.

Az adidas Originals és a LEGO Csoport bemutatta közös Superstar cipőjét és az ikonikus sportcipő rendkívüli LEGO® változatát. A játékos színű lábbeli mellett bemutatták a Superstar LEGO® kockákból álló modelljét, amely meglepő darabja lesz bármelyik sportcipő gyűjteménynek.

A felnőtt méretben kapható, játékos megjelenésű LEGO Superstar sportcipő klasszikus fehér és fekete bőrből készült. Az oldalrészen található jellegzetes három csík, a kagyló alakú cipőorr és a sarokrész a legnagyobb odafigyeléssel készült és nagyszerűen visszaadja a LEGO kockák mintázatát. A megjelenést az arannyal futtatott kiegészítőelemek teszik teljessé. A felnőtteknek szánt verzió mellett a modell gyermekméretben is elérhető.

Szuper együttműködésben készült a LEGO és az adidas legújabb cipője

Az adidas sportcipőjén a LEGO jellegzetes mintái köszönnek vissza (Fotó: LEGO Csoport)

Ne csak hordjad, építsd is meg!

A LEGO® adidas Originals Superstar 10282 készletéből pedig a jellegzetes sportcipőt lehet megépíteni. Ahogy az eredeti, úgy a LEGO változat is magán viseli az adidas Originals Superstar sportcipő ismertetőjegyeit: a háromlevelű logót, a három csíkot és a kagyló alakú cipőorrot. A készlet 17 extra LEGO elemet is tartalmaz, így azt is eldönthetjük, hogy a bal vagy jobb lábra való sportcipőt építjük meg.

A modell több mint 12 centiméter magas, 27 centiméter hosszú és 9 centiméter széles. A készlethez egy bemutatóállvány és dísztábla is tartozik.

Szuper együttműködésben készült a LEGO és az adidas legújabb cipője

Az adidas Originals Superstar LEGO változatán a legapróbb részletek is stimmelnek (Fotó: LEGO Csoport)

„A Superstar az utcai művészet ikonikus cipője volt a ‘80-as évek gyermekei számára, akik a 90-es években nőttek fel. Ekkor vettem én is a sajátomat” – mondta Florian Müller, a LEGO Csoport vezető designere. „Mikor elkezdődött az adidas márkával az együttműködés, nagyon izgatott voltam, hogy ezen a modellen dolgozhatok. Igazi kihívás volt a LEGO játékrendszer kockáit felhasználni, mivel azok formájukból adódóan négyszögletűek és tégla alakúak, míg a lábbelik, természetesen illeszkednek a lábra, rugalmas anyagból készülnek, s mindenkin máshogy mutatnak. Az adidas Originals Superstar csapatával nagyon gördülékeny volt a közös munka, még a cipőkészítés művészetébe is betekintést nyerhettünk. Most pedig alig várjuk a rajongók reakcióját, és persze a saját, egyedi és lenyűgöző alkotásaikat.”

A különleges sportcipő valódi változata és a LEGO szett is július 1-jétől lesz elérhető a LEGO, illetve az adidas webshopjaiban és üzleteiben.

Még több cipő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top