nlc.hu
Trend

Szemöldökfestés fogkefével - videó

Szemöldökfestés fogkefével? Betty szerint működik -videó

Kicsit bizarr szemöldökfestési rutin fogkefével, de a követők szerint működik. 
szemöldök, szemöldökfestés

Sok millió nő problémája a megfelelő szemöldökfestés módjának a megtalálása, ráadásul ma már rengeteg lehetőség közül választhatunk. A microbladingről a lamináláson át, egészen a szemceruza használatáig, széles a spektrum. És most itt egy újabb hack, amivel valószínűleg te sem találkoztál eddig. Ezt a furcsa technikát egy Tiktok felhasználó, Betty osztott meg az oldalán. A videót már több millió néző kattintotta, nem véletlenül.

Betty ugyanis felvette, ahogyan egy fogkefe segítségével festi ki a szemöldökét. Láthatjuk, ahogy először egy szemöldökceruzával gyorsan felrajzol egy szemöldökformát, ami elég elnagyolt, majd egy fogkefe segítségével pár mozdulattal pontosítja. Az eredmény meglepően jól, és a kommentelők nagy része szerint tényleg működik: „Ezért valamilyen díjat érdemel” – írta az egyikük, míg mások azt írták, nem gondolták, hogy a hack beválik, de a végeredmény megdöbbentette őket is. Akadtak azonban olyanok is, akiknek nem annyira jött be a művelet. „Az egész folyamat stresszelt”. –írta az egyikük.

Neked bejön?

 

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top