Trend
Szponzorált tartalom

SUMMER DAYS & NIGHTS (X)

Nyári nappalok és éjszakák

SUMMER DAYS & NIGHTS (X)Végre beköszöntött a várva-várt nyár. A nappalok hosszabbak, az éjszakák kellemesen melegek és izgalommal teliek. A két napszak kontrasztja másképp, de talán még inkább érvényesül, mint az év egyéb időszakaiban. SUMMER DAYS & NIGHTS – a SPARK by Pelote nyári válogatása nevében hordozza a napsütéses nappalok könnyed eleganciáját és a szenvedélyes éjszakák sejtelmes hangulatát. A márka a szezonra klasszikus színvilágú ékszereket ajánl.

Megnézem
Összes kép (14)

A kék különböző árnyalatai nappalra fehérrel és gyöngyházzal keverednek a vízparti életérzést, a mediterrán kikötők hangulatát és a tengerek színvilágát idézve, majd az este beköszöntével a kékből fekete lesz, amely ragyogó kristályokkal, arannyal és ezüsttel kombinálva varázsol belőlünk éjszaka hercegnőjét. Drága- és féldrágakövek, szikrázó Swarovski kristályok és gyöngyök, 925-ös ródiumozott ezüsttel párosítva,  képezik az alapját az aprólékos kézimunkával született, különleges ékszereknek.

SUMMER DAYS & NIGHTS (X)Időtlen és klasszikus darabok, amelyeket újra és újra viselni szeretnél és amelyekben egész nyáron, minden napszakban SZIKRÁZhatsz. SPARK Yourself! – SZIKRÁZZ

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top