nlc.hu
Trend

Izzadásgátló kezelés miatti halál

Nem akart izzadni, belehalt vágyába a 23 éves fitnesz influenszer

Nem árulta el a kezelés előtt, hogy szteroidot szed.

Egy mexikói fitnesz influenszer múlt héten halt meg mindössze 23 évesen, miután egy orvosi eljáráson esett át a túlzott izzadás kezelésére. A halottkém szerint Odalis Santos halálának közvetlen oka egy szteroid alapú szer és érzéstelenítő kombinációja volt. A SkinPiel bőrgyógyászati klinika, ahol elvégezték rajta az „izzadástalanító” beavatkozást, azzal védekezik, hogy a lány nem értesítette őket a szteroid szedéséről.

Nem akart izzadni, belehalt vágyába a 23 éves fitnesz influenszer

Nem akart izzadni, belehalt vágyába a 23 éves fitnesz influenszer (Fotó: Instagram)

Egy helyi lap szerint a lánynak egy MiraDry nevű izzadáscsökkentő kezelés ajánlottak fel promóció fejében. A kezelés hőenergia felhasználással távolítja el az izzadságmirigyeket, ezáltal csökken a testszag és a hónalj szőrének növekedése is.

Miután Odalis érzéstelenítőt kapott, megállt a szíve, a klinika személyzete pedig hiába próbálta újraéleszteni. A lány állítólag nem árulta el, hogy szteroidot szed, amikor az eljárás előtt a gyógyszerekről kérdezték.

A 23 éves influenszer rendszeresen versenyzett és 150 ezer követője volt az Instagramon.

(via)

Egészségesebb trükkök izzadás ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top