nlc.hu
Trend

Nadrágok körte alkatúaknak

Ilyen fazonú nadrágokat hordj, ha körte alkatú vagy!

Íme a legszuperebb őszi-téli nadrágfazonok körte alkatúaknak!

Ha a felsőtested keskenyebb, a csípő-comb tájékod viszont arányaiban szélesebb, erősebb, akkor minden kétséget kizáróan a körte alkatúak közé tartozol. Mutatjuk, hogy az idei őszi-téli főszezon legtrendibb nadrágjai közül mely fazonok a legelőnyösebbek a számodra.

Lazán bővülő

Körte alkathoz szuper választás minden olyan bő fazonú nadrág, mely csak nagyon lazán követi a test vonalait és anyagában is könnyedebb, lágyabb esésű. Még jobb, ha a csípő vonalában nincsenek rajta díszítések és a zsebek is hiányoznak vagy teljesen belesimulnak a ruhadarab sziluettjébe. 

Nadrágok körte alkatúaknak

Lelőhelyek: H&M, Reserved

Trapéz

A trapéz fazon is visszatérőben van, ami a körték számára jó hír. A térdtől lefelé bővülő vonalvezetés ugyanis optikailag keskenyíti a csípő és a combok tájékát. Az ilyen fazonú nadrágokhoz különösen jól mutatnak a felsőtestet hangsúlyozó, szélesítő felsőrészek, például a mintás és/vagy bővebb szabású blúzok.

Nadrágok körte alkatúaknak

Lelőhelyek: H&M, Mohito

Élére vasalt

Az élére vasalt nadrágokat, ezen belül is az egyenes vagy bővülő szabású darabokat egyenesen mintha a körte alkatúakra szabták volna. Az él ugyanis ránézésre mindig keskenyít és nyújt, illetve el is tereli a figyelmet a szélesebb testtájakról. Mindemellett még igen elegáns is.

Nadrágok körte alkatúaknak

Lelőhely: H&M

Hosszanti csíkozás

Az élekhez hasonló módon működik a nadrágokon hosszanti csíkozás, mely ebben a szezonban ismét ott lesz a legtrendibb mintázatok között. A legeslegelőnyösebbek a sötétebb alapon világos, vékony csíkozású darabok, a már említett egyenes vagy lazán bővülő szabásvonalú darabokon. 

Nadrágok körte alkatúaknak

Lelőhelyek: Zara, H&M

Flare, boot cut

A farmernadrágok esetében értelemszerűen hasonló fazonok lesznek a barátaid, mint más anyagok esetében. Ezeket a farmer osztályon boot cut, illetve flare elnevezésekkel keresd, lehetőleg magas derekú, esetleg élére vasalt verziókban!

Nadrágok körte alkatúaknak

Lelőhelyek: Reserved, H&M

Még több őszi trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top