nlc.hu
Trend

Lemondott Sivák Péter

Lemondott Sivák Péter, a Rádió 1, a Best FM és a Retro Rádió programigazgatója

Buda Márton után Sivák Péter is távozott a Rádió 1, a Retro Rádió és a Best FM éléről.

Hétfőn jelentették be, hogy kik fognak Sivák Péter helyébe lépni. Októbertől Tiszttartó Titusz irányítja a Retro Rádiót és a Best FM-et programigazgatóként, míg a Rádió 1-ért – szintén programigazgatóként –  Bertók László McFly felel, írja a Média1. 

Tiszttartó Titusz idén márciusig a Petőfi Rádiónál volt főszerkesztő. Bertók László McFly volt már korábban a Rádió 1 programigazgatója, tavaly áprilisban távozott. Mindketten több vtizedes rádiós múlttal és tapasztalattal rendelknek.

A korábbi programigazgató, Sivák Péter szeptember végén távozott a három rádió éléről. Sivák távozásáról a Media1 hetekkel ezelőtt értesült, amikor kerestük is a Rádió 1 sajtóosztályát, de akkor nem reagáltak ezzel kapcsolatos kérdéseinkre, most viszont közleményben ismerték el a változást.

Az új csapathoz csatlakozik zenei szerkesztőként Bazsa Péter is, aki szintén megfordult már korábban a cégcsoportnál: ő is tavaly áprilisban állt fel, most másfél év után tér vissza.

Fotó: Pexels

(Média1, Hvg)

Mi történik celeb fronton?

rádió, sivák péter

Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top