nlc.hu
Trend

A Trónok harca előzménysorozata előzetest kapott

Itt a Trónok harca előzménysorozat előzetese, és rengeteg szuper hír az HBO Maxról

2022 elején Magyarországon is elindul az HBO felturbózott változata, az HBO Max, és ezzel kapcsolatban a cég nagy bejelentést tett. Jövőre ingyen nézhetjük náluk a nagy Warneres mozipremiereket már 45 nappal a mozis premier után, és extra kedvezményeket kínálnak a hűséges előfizetőknek.

Amerikában már tavaly elindult az HBO Max, ami idén kezdi meg az európai terjeszkedését. Az első körből sajnos kimaradtunk, ugyanis először a skandináv országok és Spanyolország kapja meg a szolgáltatást, de a jövő év elején (azt még nem tisztázták, hogy ez pontosan milyen dátumot jelent) számos más ország mellett Magyarországra is befut majd a platform. Az árazás egyelőre még nem világos, de a skandináv országokban közzétettek alapján nem nagyon kell áremelkedésre számítani azoknak, akik most HBO GO előfizetők, sőt, úgy fest, hogy akik egy teljes évet előre fizetnek, azok már nyolc hónap áráért hozzájuthatnak a tartalmaikhoz – derült ki a cég promó videójából.

Jelenet a Peacemaker című HBO Max sorozatból (fotó: HBO Max)

Jelenet a Peacemaker című HBO Max sorozatból (fotó: HBO Max)

Az HBO Max nagy dobása az lesz, hogy felár nélkül, már 45 nappal a mozipremier után láthatjuk a platformon a nagy Warneres mozifilmeket (ez például jövőre a Robert Pattinson-os Batmant vagy a harmadik Legendás állatok filmet is jelenti). A mostani HBO-hoz képest mindenképp jelentős változás lesz, hogy gyakorlatilag a Warner katalógus klasszikus mozifilmjeit megtaláljuk majd egy helyen, és a cég híres tévésorozatai (Vészhelyzet, Két pasi meg egy kicsi…) is ott lesznek, ahogy az összes Harry Potter-film, valamint DC-film és sorozat is. A jól megszokott HBO sorozatok mellett az HBO Max sorozatai és realityjei (lesz például egy Magic Mike-ot kereső show, vagy Amy Schumer valóságshow-ja is), vagyis egy új platformon, egy minden eddiginél szélesebb választék vár ránk.

A prezentáció végén mutattak egy teaser előzetest az HBO zászlóshajójáról, a Trónok harca spin-off Sárkányok házából, amiből csak annyi derült ki, hogy nem spóroltak semmin, de láthattunk pillanatokat a Szex és New York folytatásából és a John Cena főszereplésével készült Peacemakerből is, ami nagyon-nagyon viccesnek tűnik.

További hírek az HBO háza tájáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top