nlc.hu
Szabadidő

Harry Potter-sorozatot gyárthat gyárthat az HBO Max

Harry Potter-sorozat jöhet az HBO Max streaming-szolgáltatóra

Sorozat készülhet a Harry Potter filmből

A 444 szúrta ki a Hollywood Reporter cikket, amely szerint a WarnerMedia tulajdonában lévő streaming-szolgáltató, az HBO Max producerei tárgyalásokat folyatnak egy élőszereplős Harry Potter-sorozat gyártásáról.

A lapnak nyilatkozó források azt is elmondták a gyártás csak a korai szakaszában jár. A CNBC a hírrel kapcsolatban kereste a Warner és a HBO képviselőit, de egyelőre nem kaptak válaszokat.

A cikk arra is kitér, hogy a CNBC szerint lehetnek még akadályok: egyrészt még mindig Rowling mondhatja ki a végső szót bármiféle felhasználással kapcsolatban, ráadásul a lap szerint gondot jelenthet az is, hogy még a Harry Potter-rajongók között is akadtak, akik felháborodtak J.K. Rowling transzfóbnak bélyegzett nyilatkozatain. 

Jowling már többször kihúzta a gyufát az LMBTQ-közösségnél, amikor hangot adott annak a véleményének, hogy a transz nők szerinte nem jogosultak arra, hogy nőnek nevezzék magukat. Legutóbb pedig most vasárnap tett közzé egy véleménycikket, amelynek címe így hangzott: Vélemény: Egy egyenlőbb világ létrehozása a Covid-19 után, azoknak az embereknek, akik menstruálnak.

Ha ez a botrány nem lett volna még elég, jött a következő:  Robert Galbraith álnéven írt, a Troubled Blood című kötetért kapott támadássorozatot azért kapta, mert a könyvben egy női ruhába öltözött férfi sorozatgyilkos szedi áldozatait, és a Troubled Blood bírálói szerint nagyjából azt a tanulságot lehet levonni belőle, hogy sose bízz egy nőnek öltözött férfiban.

A 444 azt írja, hogy az is komoly gondot jelenthet, hogy a Warner 2016-ban az NBC-nek értékesítette az összes Harry Potter-tartalmak összes amerikai sugárzásának jogát, és ez a megállapodás csak 2025-ben jár majd le, úgyhogy az még külön tárgyalások kérdése lehet, ha már 2025 előtt bemutatnák a sorozatot. 

 A HBO Max-on látható Szex és New York is folytatást kap, ahogy a Trónok harcához is többféle előzménysorozat készül. 

Addig is nézz szuper sorozatokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top