nlc.hu
Trend

Nyíltan meleg férfi szerepel a legújabb Playboy címlapján

Soha nem látott címlappal jelentkezett a Playboy

Páran biztos ki fognak akadni rajta, de ki mondta, hogy kötelező nőknek szerepelni az ikonikus nyuszis magazin címlapján?

Az idén 68 éves Playboy magazin történetében még csupán kétszer fordult elő, hogy nem egy csinos, fiatal nő szerepelt volna a címlapon, olyan azonban még soha, hogy egy nyíltan meleg férfi fotójával jelent volna meg a lap. Most a Blikk azt írja, a legújabb lapszám a Fülöp-szigetekről származó smink-influencer Bretman Rock fotójával jelent meg, aki rövid idő alatt vált az LMBTQ+-közösség ikonjává.

A 23 éves Bretman Rock úgy fogalmazott, „óriási dolog az LMBTQ-közösség és a színesbőrű emberek számára”, hogy a Playboynál meghozták a bátor döntést és szűk hét évtized után első alkalommal egy férfi kerülhetett a címlapra. 

Rock a Playboy-nyuszik jellegzetes fekete-fehér jelmezében pózol a lap címlapján, amelyet büszkén osztott meg twitteres és instagramos követőivel is. 

A Playboy címlapján eddig csupán két ízben szerepelt férfi: Hugh Hefner, az alapító, illetve a Bad Bunny nevű rapper fotója jelent meg az újság elején. Tavaly pedig a mexikói kiadáshoz kérték fel Victoria Volkovát, aki az első transznemű nőként pózolhatott a Playboy borítóján.

Most először szerepel nyíltan meleg férfi a Playboy címlapján

A Playboy első számának címlapján Marilyn Monroe szerepelt (Fotó: Getty Images)

Még több Playboy az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top