nlc.hu
Trend

Leteszteltük: 11. Krémmánia Beauty Box

Leteszteltük a Krémmánia Beauty Boxot, ilyen bőrápolókat rejtett a doboz

Az eddigi legnehezebb és legnagyobb Krémmánia Beauty Box állt össze, nem csoda, hogy ismét pillanatok alatt elkapkodták.

12 perc elég volt hozzá, hogy a 11. Krémmánia Beauty Box utolsó darabig elfogyjon, de egyet azért mi is megkaparintottunk, hogy bemutathassuk, mi mindent rejtett a szépségdoboz. A legújabb kiadás a bőrápolásról szólt, kézkrémek, fürdőtermékek és testápoló különlegességek kerültek bele, csupa olyan, amiknek most, a tél közeledtével különösen hasznát vehetjük, ha bőrünk egy kis extra ápolásra vágyik.

Ezeket a kozmetikumokat rejtette a 11. Krémmánia Beauty Box

Ezeket a kozmetikumokat rejtette a 11. Krémmánia Beauty Box

Dove Powered By Plants Testápoló Gyömbér Illattal

250 ml

Dove Powered By Plants Testápoló Gyömbér Illattal

Dove Powered By Plants Testápoló Gyömbér Illattal

Az az igazság, hogy ehhez a testápolóhoz nem most volt először szerencsém, konkrétan nyár eleje óta pont ezt a típust használtam, így bőven tudok róla mit írni. Számomra az egyik legszuperebb testápoló, amit jó ideje használtam, állaga, felszívódása és ápoló hatása tökéletes nyári bőrápolóvá tette. Pillanatok alatt felszívódik, észrevétlen a bőrön, a legnagyobb melegben sem folyt le rólam, nyaralás során is ezt használtam, és szerette a bőröm. Érezhetően ápol, hidratál, és most, hogy hűvösebb az idő, sem vettem észre, hogy kevés lenne a bőrömnek. Pláne, hogy nagyon kevés elég belőle, szuper kiadós, így még ha egy picit többet is használok belőle, még mindig szolid mennyiségnek számít nálam. Az illata frissítő, könnyű, nem telepszik ránk. 

Eucerin Ph5 Intenzív Testápoló

200 ml

Eucerin Ph5 Intenzív Testápoló

Eucerin Ph5 Intenzív Testápoló

Száraz bőrűek számára ideális testápoló lehet, minimális, tipikus krémes illattal és gazdag textúrával. Nem sűrű, de érezhetően dús, ettől függetlenül szépen eloszlatható a bőrön. Pár perc alatt felszívódik, azt érdemes megvárni az öltözködéssel, utána azonban ragacsos érzetet nem tapasztaltam, bőröm pedig érezhetően puha, bársonyos tapintású lett tőle. A talpakat is szépen puhítja, érdemes simítani rájuk egy kicsit, de általában a szárazabb testrészek, mint a könyök, térd bőrének is jót tesz ez az extra ápolás. Igazi univerzális bőrápoló, ha kell, kézkrémként is nyugodtan tekintsünk rá, mivel nem ragad, komfortos érzést fog nyújtani.

Helia-D SPA Növényi Alapú Masszázsolaj

250 ml 

Helia-D SPA Növényi Alapú Masszázsolaj

Helia-D SPA Növényi Alapú Masszázsolaj

Elsőként is meg kell jegyeznem, nagyon szép flakonba került ez a masszázsolaj, ami esetén csak azt sajnálom, hogy masszőrt nem rejtett mellette a doboz. Bőrápolóként azonban többször is kipróbáltam, és így is megtaláltam benne a wellness faktort. Mivel nem extrán száraz a bőröm, mindennapos bőrápolásra számomra sok, ellenben heti egyszer egy testradírozással kombinálva csodákat tesz a bőrrel. Olyan puha, selymes lesz tőle a bőr, hogy az ember azon kapja magát rajta, hogy órákkal utána is végigsimít a karján, csak hogy érezze. Az illata kellemes, levendulás, és legnagyobb örömömre nem a szúrósan növényes jellegű, hanem talán a többi olaj illatának köszönhetően ez is lágyabb, átjön a nyugtató hatás, amit tulajdonítanak neki. Testápolóként használva nyilván nem kell locsolni magunkra, inkább néhány cseppenként dörzsöljük össze tenyerünk közt és úgy simítsuk át magunkat vele.

Himalaya Olívás Extra Tápláló Bőrápoló Krém

50 ml

Himalaya Olívás Extra Tápláló Bőrápoló Krém

Himalaya Olívás Extra Tápláló Bőrápoló Krém

Két kézkrém is lapul a dobozban, így meg kell hagyni, az elmúlt időszakban kezeim extra ápolást kaptak, nekik köszönhetően. Egyikük a Himalaya tégelyes terméke volt, ami rögtön az éjjeli szekrényemen landolt, vele zárom most a napomat. Illata is olívás, de egy friss, zöldes jelleggel, nekem tetszik, hát még az, hogy milyen jól ápolja a kezeimet. Normál, krémes állagú, szépen eloszlatható, borsónyi mennyiség pedig elég belőle, hogy kifejtse hatását. Szerintem majd télen is nagyon jól fog működni, ha hajlamos bőrszárazságra a kezed az ujjhajlatokban, ujjperceken, érdemes kipróbálni.

Ilcsi Zöld Szappan

200 ml

Ilcsi Zöld Szappan

Ilcsi Zöld Szappan

Ennél zöld teásabb illata már csak a zöld teának lehet, szuper természetes, és igazán frissítően hat az illata a zuhany alatt. Pumpás kiszerelése praktikus, vizes kézzel is kényelmes használni, és az adagolás is megfelelő. A készítmény zöld színű, géles állagú, állagának köszönhetően nekem jobban bejött, ha fél-fél pumpálásnyit nyomtam csak ki belőle, egyszer a karokra, másszor a lábakra és így tovább. Nem habzó mosakodó, amit nemcsak arcra, teljes testre használtam. Úgy tapasztaltam, hogy megfelelően tisztított, de egyáltalán nem szárította a bőrt, elégedett vagyok képességeivel. Aki szereti a natúr termékeket, annak mindenképp érdemes kipróbálnia ezt a mosakodógélt.

Mexx Whenever Wherever Testpermet

250 ml

Mexx Whenever Wherever Testpermet

Mexx Whenever Wherever Testpermet

Nagyon friss, nagyon nőies illatú testpermet, melynek funkciója nem a hidratálás, sokkal inkább a felfrissítés, és ez jól megy neki. A hasonló nevű parfüm könnyebb verziójáról van szó, körtés, mandarinos, citrusos kompozíció, amibe egy kis virágos, rózsás illat is került. Nem túlzó, nem húzunk magunk után illatcsíkot, hisz nyilván nincs a parfümmel egyenértékű ereje, ellenben átfújva magunkat, még délután is érezhetjük bőrünkön az illatát. Fiatalos, üde illat, magamon a tavaszi-nyári időszakban tudnám elsősorban elképzelni, home office napokon mégis, most októberben is ezért nyúltam, hogy feldobjam vele a hangulatomat.   

Mixa Hyalurogel Testápoló Száraz és Érzékeny Bőrre

400 ml

Mixa Hyalurogel Testápoló Száraz és Érzékeny Bőrre

Mixa Hyalurogel Testápoló Száraz és Érzékeny Bőrre

Hatalmas, eredeti kiszerelésével került a dobozba a testápoló, ami számomra újdonságnak számított, a tesztelés végére pedig abszolút meggyőzött. Nagyon könnyed, krémes állagú és mégis hihetetlenül jól hidratál, és ehhez nem is kell hatalmas mennyiség. Egy pumpálásnyi lábanként, egy a karokra elegendő volt, és ha előbbiekkel kezdesz, mire végzel, már fel is szívódott az egész, lehet öltözni. A flakonon is hirdeti ezt a gyors felszívódást, de őszintén szólva nem vártam, hogy valóban így lesz, prímán teljesített. Ápoló hatása tökéletes, a bőr nem ragad tőle, nyomtalan, de azért a bőrt puhává teszi. Egyetlen dolgot sajnáltam, hogy parfüm került bele. Elegánsabb lett volna nélküle, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az illata enyhe, el is illan, mire felszívódik, így a gyerekem bőrápolójának is beszavaztam.

Oriflame Feet Up Comfort Lábápoló

150 ml

Oriflame Feet Up Comfort Lábápoló

Oriflame Feet Up Comfort Lábápoló

Hoz mindent, amit egy lábápoló krémtől elvárok. Könnyed, jól kenhető állaga intenzív ápolást ad, gyorsan felszívódik, nem ragadok bele a cipőmbe, és a most ősszel a nejlon zokniban kiszáradó talpaimnak igazán megadja azt a hidratálást, amire szükségük van. Illata kellemes, natúr, kiszerelése pedig nagyon kiadós, hisz egy-egy borsónyi mennyiség elegendő alkalmanként belőle. Nyugodtan felcsúszhat lábszárig is a krém, a teljes lábfejet jól kenjük csak be vele, hálás lesz érte. Éjszakai pakolásként is kipróbáltam és nagyon bevált, ehhez nem kell más, mint extra adag a krémből a lábra, és egy pár jó vastag pamut zokni. Reggelre szuper puhává teszi a talpakat.

Organic Shop Cukros Testradír „Kenyai Mangó”

250 ml

Organic Shop Cukros Testradír "Kenyai Mangó"

Organic Shop Cukros Testradír “Kenyai Mangó”

Elsőként az illatát emelném ki, eszméletlen jól eltalálták ezt a mangós dolgot. Friss, gyümölcsösen üde, ami illik a nyárhoz, de most, ősszel is helyén van az érzés, amit kelt. A cukorszemcsék viszonylag nagyok, ezért jobb nem izomból dörzsölni a bőrünket, elég szépen átsimogatni vele, tökéletesen hámlasztani fog úgy is. Talpakra is érdemes használni, rendszeres használattal sokat tehetünk vele a bőrkeményedés ellen. Testre szerintem heti egyszer elég, így ütemezve pedig egy roppant kiadós készítményt kapunk, pláne, hogy két kis mogyorónyi mennyiség elég volt egy alkalommal belőle. Érdemes azonban kisebb adagokat kiszedegetni a tégelyből, sokkal könnyebb úgy adagolni, eloszlatni, a zuhanyt pedig zárjuk el, míg felvisszük. A bőrömet finom puhává tette, tetszett, milyen selymes tapintása lett tőle.

Solanie So Fine Kollagénes Bőrfeszesítő Krém

250 ml

Solanie So Fine Kollagénes Bőrfeszesítő Krém

Solanie So Fine Kollagénes Bőrfeszesítő Krém

Dekoltázs-, illetve a teljes test masszírozásához is megfelelő ez a krém, ám sajnos ilyen formában nem volt alkalmam tesztelni, testápolóként azonban bevetettem jó párszor, aminek határozottan pozitív eredménye volt. A krém maga fehér, könnyed állagú és igazán kellemes, narancs illatot kölcsönöz, ami érezhető, de nem túlzó. Könnyedsége ellenére megfelelően hidratálja, puhábbá teszi a bőrt, és pár perc alatt nyom nélkül felszívódik. Ragacsosság nem érezhető utána, igazán kényelmes, nap végén is érezni, hogy ápolt tőle a bőr. Hogy mennyire feszesít, azt sajnos nem tudom, hisz ahhoz többhetes tesztelési időre lenne szükség, ám egy kellemes, komfortos és hatásos hidratáló testápolóként mindenképp bizonyított.

Uriage Xémose Olajtusfürdő Száraz Bőrre

50 ml

Uriage Xémose Olajtusfürdő Száraz Bőrre

Uriage Xémose Olajtusfürdő Száraz Bőrre

Utazó kiszerelés került belőle a szépségdobozba, ami azonban bőségesen elég hozzá, hogy kiderítsük, mennyire szeretjük az olajos mosakodót. Száraz, érzékeny bőrűeknek szerintem nagyon bejön ez a készítmény, én a gyerekemnél is ezt használom most az uszodás napokon, tekintve, hogy illatanyagmentes készítmény. A klóros víz szárítja a bőrét, és úgy látom, ha ezzel a készítménnyel fürdik, jót tesz a bőrének, nem szárítja még tovább a tusfürdő, sőt, hozzátesz a hidratáltsághoz is. Magamon is ezt tapasztaltam. Nem habzik, valóban olajos, de ne úgy képzeljük el, mintha étolajat kennénk magunkra, nincs kellemetlen csúszós érzet, és lemosni is igazán egyszerű. 

Vízangyal Hydro Fresh Folyékony Szappan

300 ml

Vízangyal Hydro Fresh Folyékony Szappan

Vízangyal Hydro Fresh Folyékony Szappan

Kétféle illat valamelyike került az új, Szentkirályi ásványvíz alapú folyékony szappanból a dobozokba, hozzám a rózsaszín érkezett, amiről első blikkre az ugrott be, milyen csajos. És valóban, az hagyján, hogy tökéletesen rózsaszín az áttetsző flakon, de illatában is éppen a megfelelő arányban keverednek a rózsás, virágos és édeskés jegyek. Kézmosó szappantól egészen egyedi ez az illat. Maga a készítmény áttetsző, közepesen habzó, ám jól tisztító. Otthon a leggyakrabban a konyhában mosok kezet, ezt is ott készítettem kézközelbe, és bizony még a sütés-főzés során zsírossá váló kezeimet is pikk-pakk letisztította. Az illata ellenben nem maradandó, de ezt egyáltalán nem bántam, arra ott vannak a kézkrémek, ez pedig mindent tud, ami egy folyékony szappantól elvárható.

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum – Olíva

100 ml

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum - Olíva

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum – Olíva

Pici flakont találunk a dobozban, de mint hirdeti magáról, 400 ml-nyi mennyiségnek felel meg tartalma, vagyis elég negyedannyit használni belőle, mint szoktunk. Az első, ami eszembe jutott ennek hallatán, hogy azt a picurka mennyiséget hogyan tudom majd eloszlatni a bőrömön úgy, hogy jusson is belőle mindenhová, hisz ha mégis többet nyomok ki, semmi értelme az egész koncentráltságnak. Na, de ez a dilemma gyorsan megoldódott, géles állagát prímán kitalálták, pont jó hozzá, hogy se túl sokat, se túl keveset ne nyomjunk ki belőle. Esetemben egy borsónyi mennyiségről volt szó, amit tenyeremben eloszlattam, majd nedves bőrömön bravúros ügyességgel tudtam végigkenni. Elsőként elég csak úgy nagy vonalakban, hogy nagyjából jusson mindenhová, majd ha folytatjuk testünk átmosását, a gél szuper módon elegyedik a bőrünkön lévő nedvességgel és tényleg elég lesz mindenhová. Habzást ne várjunk, de nem is olajos jellegű, ilyen érzet szerencsére nem is marad utána, egy finom puhaságot azonban kétségtelenül kap a bőr tőle. Nálam ötösre vizsgázott, pláne, hogy a bőröm sem húzódott zuhanyzás után. Az pedig hab a tortán, hogy a flakonja újrahasznosított műanyagból készült, és jó érzés arra is gondolni, mennyivel kevesebb műanyagra volt szükség a legyártására egy nagy tusfürdőéhez képest.

Ziaja Kecsketejes Kézkrém

80 ml

Ziaja Kecsketejes Kézkrém

Ziaja Kecsketejes Kézkrém

Tetszik a minimalista, hófehér kiszerelése, a lapos, tubusos formája, látványra engem megnyert, és még táskabarát is. Maga a kézkrém egészen lágy, nagyon jól terül, könnyed, és villámgyorsan felszívódik. Nekem egy kis borsónyi elég volt a kézfejeimre belőle, igaz, még nincs fagyos tél, de az is igaz, hogy kezeim ilyenkor is igénylik az ápolást. Nagy előnye, hogy nem zsíros, nem képez filmszerű réteget, amitől a következő kézmosáskor csúszósnak érezni a kezet, vagy ami miatt furcsa érzés még a gépelés is. Mégis prímán hidratál, örülök, hogy kipróbálhattam. Illata tipikusan klasszikus kézkrém illat.

Leteszteltünk már mást is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top