nlc.hu
Trend

Nem szabad készpénznek venni a ruhaméretet - videó

Nem passzol rád az új farmered? Így hazudnak a ruhaméretek! – videó

Érdemes több méretet is felpróbálni, mert a címkének nem lehet mindig hinni. Itt is van egy bizonyító erejű videó.

Előfordult már, hogy magabiztosan nyúltál egy olyan nadrágért az üzletben, amiről úgy gondoltad, hogy méretben tökéletesen passzolni fog, majd az öltözőfülkében kiderült, hogy túlzottan nagy vagy túlzottan kicsit, és kételkedni kezdsz abban, hogy valóban az-e a ruhaméreted, amit gondoltál. Sophie Shakeshaft egy TikTok-videóban bizonyította, hogy a hiba nem feltétlenül a mi készülékünkben van, nem szabad készpénznek venni azt a számot, ami a címkén szerepel. Sophie több helyről is vásárolt a brit számozás szerint 12-es méretű nadrágokat, hogy bemutassa, micsoda különbségek vannak, és a végeredmény magáért beszél: 

@sophieshakeshaft Clothes sizes don’t exists and company’s just make them up : change my mind #fyp #selflove #loveyourself #normalisenormalbodies #bodypositivity #asos ♬ Put Your Records On - Ritt Momney

A 21 éves lány célt ér, sokan írtak arról, hogy mennyire megkönnyebbültek, amikor megnézték a videóját. „Pont erre volt szükségem. Ezentúl az alapján fogok vásárolni, ami a legjobban áll nekem. Mindig paranoiásnak érezném magam, ha a megszokott méretem nem passzol rám” – írta az egyik kommentelő. „Utálok farmert vásárolni. Annyira stresszes és elszomorító. Szó szerint egyetlen farmerem van” – írta egy másik hozzászóló, akivel lehet, hogy sokan együtt tudnak érezni. „Ezentúl másképpen fogok vásárolni, több méretet rendelek a biztonság kedvéért, ahelyett, hogy abban reménykedek, hogy az a ruhadarab, ami elvileg a méretemben készült, biztosan passzolni fog” – írta egy harmadik illető. 

Túl nagy nadrág

Fotó: Getty Images

(via Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top