nlc.hu
Trend

Először rossz eljegyzési gyűrűt kapott Tóth Vera

Először rossz eljegyzési gyűrűt kapott Tóth Vera

Bár Pauli Zoli szívből ajándékozta meg kedvesét szenteste egy jegygyűrűvel, az ajándék közel sem lett olyan tökéletes, mint azt szerette volna.

Nem számított rá az énekesnő, hogy négy év együttlét után lánykérés lesz karácsonykor, Pauli Zoltán étterem tulajdonos mégis egy kék gyémántköves eljegyzési gyűrűvel lepte Tóth Verát. A páros boldogsága határtalan volt az ajándékok kibontásánál.

tóth vera jegygyűrű

Tóth Vera (Fotó: RTL)

„Nagyon aranyos volt! Ott volt a család és egyszer csak annyit mondott, miután kezembe nyomott egy nagy dobozt, amiben benne volt egy kis doboz és abban a gyűrűs doboz, hogy: »drágám, itt az ideje, hogy szintet lépjünk, mit mondasz?« – elevenítette fel a történteket Vera, aki azt is elmondta, hogy az első boldog pillanatok után volt egy kis zavar az űrben, mert nem passzolt az ujjára az ékszer.

„Bár tudta a gyűrűméretem, mégsem lett jó a karika, és a formája sem volt tökéletes… Az Esküvőpalota szakembereit bíztam meg azzal, hogy a kezemre alakítsák. Tudom, ha ők nyúlnak hozzá, akkor tökéletes lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top