nlc.hu
Trend

Egy aukciós oldalnak köszönhetően ismerte meg féltestvéreket

Online vásárlás hozta össze a féltestvéreket, akik harminc éven át soha nem találkoztak

Hiába éltek ugyanabban a skót városban, egy különös véletlen kellett ahhoz, hogy egymásra találjanak.

Mindketten Edinburgh városában nőttek fel, mindkettejüknek ugyanaz a férfi az édesapja, Ross és Erin mégsem találkozott soha. Ross Colquhoun két évvel ezelőtt vásárolt egy tételt egy online aukciós oldalon, és megdöbbent, amikor visszautalták a pénzét, valamint kapott egy üzenetet az eladótól, aki elárulta, ő valójában az édesapja.

Ez a furcsa találkozás óriási változást hozott a férfi életében, megismerhette ugyanis családja másik felét, többek között a nála hét évvel fiatalabb féltestvérét, Erint, akivel nemrég személyesen is találkozott. „Nevettünk, sírtunk és történeteket meséltünk. Olyan volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Rendkívül ideges voltam, de csodálatos élmény volt” – mesélte Ross, aki hozzátette, húgával nagyon sok közös pont van, például mindketten művészeti főiskolára jártak. 

Annak ellenére, hogy ez a találkozás nagyon jó élmény volt, Ross Colquhounnak még vegyes érzései vannak azzal kapcsolatban, hogy megismerje a többieket, egyszerre tart tőle és várja, hogy minden rokonnal felvehesse a kapcsolatot. „Ha olyan családtagjaid vannak, akikkel soha nem találkoztál, azt nagyon nehéz lehet feldolgozni. Remélem, hogy ezek a tweetek megvigasztalnak és arra ösztönöznek másokat, hogy megtegyék a következő lépést” – írta egyik Twitter-posztjában, amiben beszámolt a különleges családegyesítésről.

Online vásárlás

Fotó: Karolina Grabowska/Pexels

(via UPI/EdinburghLive)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top