nlc.hu
Trend

Textilre cserélte a vécépapírt az anya

Textilre cserélte a vécépapírt az anya, és a többi ruhával mossa

Saját készítésű, mosható „vécépapírt” használ az anya és családja.
Textilre cserélte a vécépapírt az anya, és a többi ruhával mossa

Nem vásárol hagyományos vécépapírt egy anya, hanem saját készítésű, többször használható fajtát használ a család. Channon Rose egy TikTok-videóban mutatta be a szokatlan módszerét, amellyel a környezetvédelemért próbál tenni. A nő azt mondta, egy ideje már nem használnak hagyományos vécépapírt.

Néhányan talán azt gondolják, hogy ez undorító. Van egy bidénk, így a tisztítás nagy részét azzal végezzük. Az újrahasználható WC-papír tulajdonképpen csak a szárazra törléshez kell

– avatta be a követőit a részletekbe Rose, aki szerint a hagyományos vécépapír undorító, morzsálódik és ragad.

Azt is elmondta, hogy kis méretű törölközőt, vagy más nedvszívó anyagot használ, és ezeket maga készíti. Felvág egy nagyobb törölközőt, beszegi a szélét, és máris kész a többször használható vécépapír. Ráadásul használat után az anyagdarabokat a többi ruhával együtt simán kimossa a mosógépben.

A kommentelők egy része gusztustalannak találta az anya helyettesítő vécépapírját, mások viszont jó ötletnek találták. Voltak, akik azért felhívták a figyelmét, hogy a vendégei bizonyára sokkot kapnak, amikor meglátják, hogy nincs vécépapír a házban. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: Unsplash/Jasmin Sessler)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top