nlc.hu
Trend

A világ legfiatalabb írója

Ez az ötéves kislány lett a világ legfiatalabb írója

Első könyve egy elveszett macskáról szól.

Bella-Jay Dark  rendesen meglepte családját, amikor tavaly bejelentette, hogy könyvet fog írni. Az 5 éves kislány szülei ekkor még nem igazán vették komolyan a dolot, azonban nemrég tényleg megjelent Bella első könyve, amit már Amazonon is meglehet venni 4 fontért – írja az Index.

 

Az „Elveszett macska” című mese egy olyan cicáról szól, aki nagy kalandokba keveredik, miközben egy fontos leckét tanul meg.

A szülők azt mondják: „Annyira büszkék vagyunk Bellára, és őszintén szólva el sem hisszük, milyen csodálatos ez.Nagyon hálásak vagyunk azért a támogatásért és elismerésért is, amit eddig kapott, és ezt nagyon megérdemli. Mindig is kiváltotta az emberekből a pozitivitást – egyszerűen imád olvasni és rajzolni.”

A legfiatalabb író hivatalos Guinness-rekordjának megszerzéséhez Bellának 1000 példányt kell eladnia a könyvből. A másik két kritériumot teljesítette – nevezetesen, hogy a könyvet hivatalos cég adja ki, és hogy hét évnél fiatalabb legyen az írója – írja a Daily Mail.

Tavaly Abhijita Gupta volt még a világ legfiatalabb – hétéves – írója.

kisgyerek könyvvel

A világ legfiatalabb írójának könyve (Illusztráció: Unsplash)

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top