nlc.hu
Trend

Esküvői roham volt a szerencsehozó dátum miatt

Esküvői rohamot hozott a szerencsehozó dátum

A világ esküvői fővárosának számító Las Vegasban rengetegen kötöttek házasságot a február 22-i dátum miatt.

Az idei év februárja két különleges lehetőséget is tartogatott azoknak a házasulandó pároknak, akik hisznek a számmisztikában. Különleges nap volt február 2. és 22., hiszen mindkét dátum csupa kettesből áll: 22/2/2, illetve 22/2/22, ezért a megszokottnál jóval többen kötöttek házasságot,

A világ esküvői fővárosának számító Las Vegasban fontos mérföldkövet ünnepeltek: kiállították a ötmilliomodik házassági anyakönyvi kivonatot Clark megyében, amelynek székhelye a sivatagi kaszinóváros. Ez még vasárnap történt, de kedden is rengeteg pár kötött házasságot a február 22-i dátum miatt.

Virágcsokrot tart a kezében a menyasszony az esküvőn

Sokan házasodtak a szerencsét hozó februári napokon (Fotó: Unsplash/Taylor Deas-Melesh)

Az ötmilliomodik házasságot Mayra Ramizerz és Luis Pantoja kötötte. A szerencsés ifjú pár ajándékot is kapott, a többi között egy Las Vegas-i utazást és egy gyémántgyűrűt.

Tavaly Clark megye több mint 77 ezer házassági engedélyt adott ki, idén pedig több mint 80 ezer házassági anyakönyvi kivonat kiadására számítanak. Csak egy átlagos Valentin-napon 600 házasságot kötnek. Az oklevelek elkészítése körülbelül 10 percet vesz igénybe.

A Las Vegas-i esküvők számát gyarapította Schobert Norbert és Rubint Réka is, akik 13 év házasság után újra örök hűséget esküdtek egymásnak a nevadai városban. 

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top