nlc.hu
Trend

Hűtlenséget tesztel a Playboy modell

Egy Playboy-modell 700 ezer forintért teszteli le online, hogy hűséges-e a pasid

Carolina Lekker, a Playboy oldalain is megjelent Instagram-sztár érdekes szolgáltatással keresi a kenyerét: pénzért próbára teszi a férfiak hűségét.
Carolina Lekker

Carolina Lekker a Playboy Africa oldalain mutatta már meg a bájait, és instagramos influenszerkedése mellett egy új üzletbe is belekezdett. Kétezer dollárért cserébe megkörnyékezi a közösségi médiában a kiszemelt pasit, és leteszteli, hogy hűséges-eírja az Oddity Central.

Lekker magára profi flörtölőként tekint, és ezzel csak azt csinálja, amit amúgy is szívesen szokott, és még segít is vele azoknak, akik megkérik erre. A módszere az, hogy Instagramon vagy más közösségimédia-oldalon keresztül megkörnyékezi a pasit, akire rá kell repülnie, és megpróbálja elérni, hogy elmenjen vele egy randira. Lekker olyan szempontból jó arc, hogy a hűségesnek bizonyuló pasikért nem kér pénzt: ha nem tud a hűtlenség bizonyítékaival szolgálni, akkor visszautalja a szolgáltatásaiért járó kétezer dollárt.

Ha viszont hűtlenségre hajlamosnak mutatkozik a férfi, a modell sokat keresett. A hűtlenségnek nemcsak forró üzenetváltásokban kell megmutatkoznia, hanem abban is, hogy a pasi leírja: hajlandó lenne személyesen is találkozni vele. Bár még csak kevés megbízója volt, így is keresett már ezzel tízezer dollárt a jelenleg Barcelonában élő lány, aki az így keresett pénzt rögtön vissza is forgatja a plasztikai műtétjeibe, amire már százötvenezer dollárt költött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top